DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:33

Teemo CT S13 - Teemo Counterları S13

Teemo CT S13 - Teemo Counterları S13

Riot Games'in çıkardığı oyunların ilki olan LoL oyunu stratejik bir oyun olup E-spor alanındaki bir oyundur. En çok oynanan oyunlardan biridir. Bu oyunun herolarının karşısına onu alt edebilecek herolarla çıkmak gerekir. Her heronun counterları vardır. Bu counterları aldığınızda rakiple başa çıkabilme ihtimaliniz artar. Bu yazımızda da Teemo CT S13 - Teemo Counterları S13'ten bahsedeceğiz.

Teemo

Teemo'ya rakip olduğunuzda onun sizi dürtmesine izin vermeyin. All in atınca kesebileceğinize inandığınız zaman girebilirsiniz. Ultiyi açtığı zaman da toteminizi tarayıcıyla değiştirmelisiniz. Koridordaki mantarlarını da kesmelisiniz. Bırakın Teemo koridoru itsin. Siz ormancıdan yardım isteyin ve ormancıyı bekleyin. Oyunun son kısımlarında Teemo'yu güçlenmiş bulacaksınız. O yüzden fazla oyalanmadan oyunu bitirmelisiniz.

Teemo Counterları

  1. Gnar
  2. Yorick
  3. Yasuo
  4. Lillia
  5. Heimerdinger
  6. Ornn
  7. Renekton

Gnar: Savaş esnasında hiddeti birikir. Hiddeti en üst noktaya ulaşırsa kullanılan sonraki ilk yetenekle birlikte Mega Gnar haline gelir. Bu da Gnar'ı daha güçlü, daha dayanıklı ve daha fazla yetenek sahibi hale getirir. Ayrıca bumerangı vardır ve attığında rakip hasar alarak yavaşlar. Mega hali ise büyük bir kaya fırlatıyor. Büyü kullandığı zaman da heyecanı artıyor ve ek hasar veriyor. Ancak mega hali heyecanlanmıyor, önündeki alanı yumrukluyor. Gnar hali bir yere zıplıyor indiği yere hasar veriyor. Mega halinin en etkili özelliğinden biri de her şeyi hedefe fırlatabilmesi. Teemo Gnar'a karşı zorlanır ve koridor kazanma ihtimali %30,73'tür.

Yorick: Sis gezegenlerini çağırır ve bu sis gezegenleri çevresindeki düşmanlarının çevresini sarar ve onlara saldırır. Ortaya bir duvar çıkarma özelliği vardır. Bu duvar istendiğinde yıkılabilir ancak düşmanın hareket etmesini engelliyor. Yorick'e yardımcı olmaya Sis'in hanımı gelir ve bu hanımın yaptığı saldırılar düşmana ek hasar veriyor. Bu rakibe karşı Teemo %30,99 ihtimalle koridor kazanabilir.

Yasuo: Kalkan oluşturma özelliği vardır. Rakipten hasar aldığı zaman kalkan ortaya çıkıyor. Hareketli bir rüzgar duvarı oluşturur. 4 saniyelik bu duvar sürecinde de rakibin yaptığı atışlar engellenir. Rakibe doğru atılıp rakibin içinden geçebilen bir çardır. Bu çara karşı koridor kazanma oranı ise %38,36'dır.

Teemo Counterları'nı Teemo'ya rakip olduğunuzda almanızı kesinlikle öneririz.