DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:41:09

The First Samurai Dlc İnceleme

Ana hikayenin devamı olarak geçmişi araştıran oyunun baş kahramanının hikayesini sona erdiren The First Samurai oyunu, Nioh 2 baş adı ile oyun sektöründe ilgi çekmeyi başarmış durumda. Ana hikaye üzerinden kurulan oyun, hikayenin devam niteliğini taşıyor. The First Samurai Dlc İnceleme ile oyun hakkında daha geniş bilgi edinebilmek mümkün.

Samuray Nedir?

Nioh 2 oyunu sonrasında Sohayamaru adı verilen bir silahı incelemek için yola koyulan oyun kahramanı, geçmişe yaptığı tüm yolculuklarda bu silahın eski sahipleri ile tanışma fırsatı bulmuştu. Japonya'nın Heian Dönemi olarak bilinen 797 yılında geçen oyun geçmişe yolculuğun son versiyonu. Samurayların o dönemde yer almaması ve bu kavramın çıkış noktası olarak tasarlanmış oyunda yeniden geçmişe yolculuk söz konusu.

Yeni Silahlar

The Firt Samurai oyununda yeni içerikler mevcut. Bu yeni içerikler arasında 10 farklı görev modu ve çeşitli silah modelleri yer almakta. Nioh 2 için yayınlanmış olan iki farklı etiket paketi ile beraber oyuna bir çok yeni silah modeli de eklenmiş durumda. The First Samurai oyununda yeni eklenmiş olan düşmanlar, silahlar ile beraber oyuncuların beğenisini kazanmayı başardı.

Konuk Düşman

The First Samurai oyununun yeni eklenmiş olan yerleşik düşmanlarının yanı sıra konuk olarak gelmiş bir düşman daha var. Dead or Alive serisinden gelen konuk düşman ise Ancient Nyotengu. Yokailer ile dolu bir oyuna konuk olan tengu, oyun severlerden tam not almış durumda. Konuk düşman olarak oyuna dahil edilen bu karakter, oyunun sadece bir kısmında oyuncunun karşısına çıkıyor.

Sonuç

The First Samurai oyunu, hikayeyi sona erdirirken oyunculara yeni bir pencere açarak daha fazla içerik sunmasından ötürü beğenilmiş durumda. Diablo 3 oyunundaki gibi oyuncuyu uzun süre kendi evreninin içerisine alan The First Samurai, uğraştırıcı ve zorlayıcı paket eklentileri ile oyun dünyasının gündemine oturmayı başardı. Zorlu rakipler mücadeleci oyuncular için biçilmiş kaftan. Türkiye'de 71 TL'lik bir fiyat üzerinden satılıyor olması, oyuncular için artı etmenlerden biri. Oyun süresi ile sunduğu içerik baz alındığında, tercih edilebilir oyunlar arasında yer alıyor.

DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER
DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER