DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:17

Tristana İtem Dizilimi – Tristana Kench İtem Buil

Tristana İtem Dizilimi – Tristana Kench İtem Build

LoL çıkış tarihinden bu yana büyük bir etkiye ve hem dünyada hem de ülkemizde ardı arkası kesilmeyen bir üne ulaşmayı başarmıştır. İçinde barındırdığı birbirinden eğlenceli oyun modları ve birbirinden ilgi çekici oyun içi karakterler ile birlikte birçok oyuncunun ilgisi çekmeyi başarmıştır. İçinde barındırdığı karakterlere ek olarak bu karakterlerin hikâyeleri de son derece ilgi çekici ve oyuncular için bir uğraş olmaktadır. Main karakter belirlemiş olan oyuncuların hemen hemen tamamı kahramanlarının hikâyelerini merak etmektedir. Bundan dolayı siz değerli oyuncular için Tristana İtem Dizilimi – Tristana İtem Build başlıklı yazımızı hazırlamış bulunmaktayız. Bu yazıda Tristana karakterini seven ve araştırmak isteyen oyuncular için Tristana karakterinin kısa hikâyesini ve bu karakterin diğer oyuncular tarafından kullanılmakta olan yaygın item dizilimini aktarmaktayız.

Tristana

Yaşadığı topraklarda ün yapmış olan Tristana, yaman topçu olarak da bilinmektedir. Kendi türüne mensup olanlar enerjilerini genellikle gereksiz işlere harcayıp bir işe yaramasalar da Tristana tam olarak öyle bir yordle değildir. Tristana kendi türlerinin tam tersi bir şekilde son derece akıllı ve işe yarar bir yordle olmaktadır. Tristana savaşlardan savaşlara koşmakta ve kendi türünün efsanesi olmak için çabalamaktadır. Dış dünyaya ilk adım atışında bile elinde bulunan efsanevi topu ile birlikte görmüş olduğu ilk savaşa katılmıştır. Hatta bu savaşa elinde bulunan topun atış etkisiyle zıplayarak girmiştir.

Tristana İtem

Doğru bir item dizilimi ile birlikte cesaretine cesaret katan Tristana karakterinin diğer oyuncular tarafından kullanılmakta olan yaygın item dizilimi aşağıdaki gibidir.

  • Oyuncular genellikle Kraken Katili itemini satın alarak oyuna başlamaktadır.
  • Ardından Savaşçı Çizmelerini satın almaktadır.
  • Hemen ardından Hayalet Dansçı itemini tercih etmektedir.
  • Bundan sonra Ebedi Kılıç itemini satın almaktadır.
  • Beşinci sırada Dominik Efendi’nin Hürmetleri itemini satın almaktadır.
  • Son olarak Kanasusamış itemini tercih eden oyuncular bu itemle birlikte dizilimi sonlandırmaktadır.

Tristana İtem dizilimi yukarıdaki gibidir. Doğru item dizilimi bir karakter için oldukça önemlidir. Hepinize şimdiden iyi oyunlar bol zaferler dileriz.