DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:24

Tristana Rün S13 – Tristana Rün Build

Tristana Rün S13 – Tristana Rün Build

            Yılların eskitmek yerine daha da popüler yaptığı League of Legends oyunu birçok oyuncunun hâlâ gözdesidir. İçinde birbirinden farklı, birbirinden güzel yüzlerce karakter barındıran ve aynı zamanda barındırdığı bu karakterlerin her birine birbirinden farklı hikayeler ve oynanış tarzları sunmaktadır. Böyle bir durumla karşı karşıya kalan oyuncular da seçmiş oldukları karakterleri en ince ayrıntılarına kadar öğrenmek istemektedirler. Biz de bu amaçla şu anda okumuş olduğunuz Tristana Rün S13 – Tristana Rün Build yazımızı siz değerli oyuncularımıza Tristana karakteri hakkında bilgiler vermek için yazdık. Dilerseniz Tristana’nın gizemli hikayesine ufaktan geçelim.

Tristana

            Diğerlerinden epeyce farklı bir yordle olan Tristana, enerjisini yeni icatlar için, yeni yerleri keşfetmek için veya yaramazlık yapmak için kullanmak yerine kendisine örnek olan büyük savaşçıların peşlerine takılmayı seçmektedir. Runeterra’nın çevresi ve orada meydana gelen savaşları duyan Tristana, kendinin de mensup olduğu türden, yani yordle türünden de bir efsane çıkabileceğine inanmıştır. Yaşadığı bölgeden ilk kez ayrılma cesaretini gösteren Tristana, içinde bulundurduğu cesaret alevi ve elindeki yıllanmış Topatan silahı ile kendisini gerçek bir savaşın içinde bulmuştur.

Tristana Rün

            Oldukça yayılmış bir rün skalasına sahip olan Tristana karakterimiz için isabet ve hâkimiyet bazında rünler seçilmiştir. Dilerseniz bu rünleri madde olarak sıralayalım.

  1. İsabet bazında kullanılan ilk rünümüz %98 kullanım oranı ile Ölümcül Tempo rünüdür.
  2. İsabet bazında kullanılan bir diğer rünümüz ise %81 kullanım oranı ile Zafer rünüdür.
  3. Efsane: Kan rünümüz de Tristana için birebir bir ründür ve %95 oranında kullanıma sahiptir.
  4. Diğerleri kadar olmasa da Biç Devir rünü de %59 oranında bir kullanım göstermektedir.
  5. Hâkimiyet rünü bazında %99 kullanım oranı ile Hazine Avcısı rünü kendini göstermektedir.
  6. Hemen ardından da %54 kullanım oranıyla Kan Tadı rünü gelmektedir.

Tristana rün yazımız bu şekildeydi. Unutmayın ki benimsediğiniz karakteri oynamak sizi, rakiplerinizden her zaman bir adım daha önde tutacaktır. Tabii ki karakterinizin neler yapabileceğini tam anlamıyla görmek için de doğru rün dizilimi ile oynamanız gerekmektedir.