DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:17

Trundle İtem Dizilimi – Trundle Kench İtem Build

Trundle İtem Dizilimi – Trundle Kench İtem Build

Çıkış tarihinden bu yana birçok oyuncuya ulaşan ve gün geçtikçe daha da fazla oyuncuya ev sahipliği yapmaya başlayan LoL oyunu çıktığı günden bu yana hem ülkemizde hem de tüm dünyada büyük bir ses getirmiştir. İçinde barındırdığı birbirinden enteresan karakterler ve bu karakterlere ait birbirinden ilgi çekici hikâyeler sayesinde birçok oyuncunun ilgi odağı olmayı başarmıştır. Kendisine oynamak için ana karakter belirlemiş olan oyuncuların neredeyse tamamı belirlemiş oldukları ana karakterlerin hikâyelerini araştırmaktadır. Bizler de bu noktada devreye girerek siz değerli oyuncular için karakterlerin hikâyelerini araştırmakta ve sizlere sunmaktayız. Trundle İtem Dizilimi – Trundle Kench İtem Build başlıklı yazımızda Trundle karakterinin kısa hikâyesini ve bu karakterin diğer oyuncular tarafından kullanılmakta olan yaygın item dizilimini bulabilirsiniz. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan Trundle karakterinin hikâyesini anlatarak işe başlayalım.

Trundle

Her türlü hileye ve pisliğe bulaşmış olan Trundle çevresine korku salan bir troldür. Elinde bulundurduğu sopasıyla birlikte karşısına çıkan her türlü engeli ve pürüzü aşabilmektedir. Son derece kontrolsüz bir güce sahip oluşu karşısına çıkanları tir tir titretmektedir. Karşısına çıkacak kadar ya da bölgesine adım atacak kadar kendini kaybetmişleri yakalayana kadar kovalamakta ve sonunda canını almaktadır. Elinde bulunan buzdan sopasıyla birlikte bunu yaparken son derece keyif almaktadır. Düşmanlarını önce dondurmakta ardından da parçalara ayırmaktadır. Rakiplerinin can çekişerek ölmesini büyük bir keyifle izlemektedir.

Trundle İtem

Doğru bir item dizilimi ile devasa bir güce ulaşan ve rakiplerini adeta ezip geçen Trundle karakterinin yaygın olarak kullanılmakta olan item dizilimi aşağıdaki gibidir.

  • Oyuncular ilk sırada genellikle İlahsindiren itemini satın almaktadır.
  • Ardından Çelik Kaplamalı Çizme itemini tercih etmektedir.
  • Hemen sonrasında Haşmetli Hydra itemini satın almaktadır.
  • Dördüncü sırada Çivili Zırh itemini tercih etmektedir.
  • Beşinci sırada Mahvolmuş Kralın Kılıcı itemini satın olan oyuncular,
  • Son sırada Donmuş Yürek itemini satın alarak dizilimi sonlandırmaktadır.

Trundle İtem dizilimi yukarıdaki gibidir. Hepinize bol zaferler ve iyi oyunlar dileriz.