DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:16

Tryndamere İtem Dizilimi – Tryndamere İtem Build

Tryndamere İtem Dizilimi – Tryndamere İtem Build

Günümüzde piyasada olan farklı türlerde birçok oyun bulunmaktadır. RPG, Strateji, Moba oyunları bunlardan birkaçıdır. League Of Legends bunlardan biridir. Yıllardır birçok oyuncuyu kendine bağlamıştır ve yıllar içinde birçok oyuncu bulundurmaktadır. Oyun içerisinde zengin bir hikâye, oyuncuyu kendine bağlayan oyun akışı, itemler, haritalar ve bunlara gelen güncellemeler oyunun yüksek ilgi görmesini sağlamaktadır. Oyun içerisinde gelişen karakter güncellemeleri, karakterlere alınan itemler ve her metada değişen oynayış biçimi birçok oyuncunun takip etmesi gereken ve merak duyduğu bir konudur. Bunun yanında oynadıkları karakterlerin hikayelerini merak eden oyuncularımız da bulunmaktadır. Her karakter tasarlanmadan önce karşımıza bir hikaye ile çıkmaktadır. Dilerseniz bu yazımızda yer verdiğimiz Tryndamere İtem Dizilimi – Ttryndamere İtem Build kısmına bir göz atalım. İlk önce karakterimizin güncel meta ile item dizilimine bakalım daha sonra item build dizilimini inceleyelim.

Tryndamere

Bölgede açlık ve soğuk hüküm sürerken Tryndamere ve kabilesi hayatta kalmak için birçok savaşa girmekteydiler. Yalnız bir savaş kabilesi ve Tryndamere bir gecenin karanlığında pusuya düşürüldüler. Olabildiğince ilk saldırıyı püskürttüler. Ama ilk saldırının ardından yaklaşan karanlık güçleri olan daha ne olduğunu anlayamadıkları varlık tarafından darmadağın edildiler. Tryndamere ne olduğunu anlayamadığı varlığa saldırırken ölümün kendisine yakın olduğunu biliyordu. Yaptığı saldırıyı karanlık varlık tek hamleyle savuşturdu ve Tryndamere ölümcül bir yara bıraktı. Tryndamere yaşamını yitirirken naçiz bedenini hissediyordu. Etrafına baktı, hayatta kimse yoktu. Korumaya çalıştığı kabilesi yok olmuş geriye canlı hiçbir şey kalmamıştı. Onları koruyamadığını hissediyordu. Öfke ve hiddet bütün benliğine işlemişti, fanilere özgü olan ölümü kendinden def etti. Kabelisini katleden karanlık güç karanlık sisler içerisinde kayboldu.

Tryndamere İtem

Her metada değişen item dizilimi karakterimizin daha güçlü ve güncel oyun tarzında önde olmasını sağlamak için sizler için Tryndamere item dizilimini inceledik. Güncel dizilim aşağıdaki gibidir.

  1. Oyun başlangıcında karakterimize Doran’ın kalkanı ve can iksiri ile başlanmaktadır.
  2. Oyunun erken safhalarında daha rahat koridor itme adına Tiamat ve Çizme tercih edilmektedir.
  3. Ana başlangıç itemi olarak Vahşi Hydra ve Savaşçı Çizmeleri tamamlanmaktadır.
  4. Daha sonra Rüzgârın Hiddeti tercih edilmekte hemen ardından,
  5. Navori Seribıçakları ile devam edilmektedir.
  6. Devamında Hayalet Dansçı itemi ile karakterimiz güçlendirilip,
  7. Fani Hatıratı itemi ile karakterimizin maksimum gücüne ulaşmasındaki item dizilimi tamamlanmış olmaktadır.

Bu itemler karşınızdaki rakibinize göre değişkenlik gösterebilmek ile birlikte olabilecek en ideal dizilimi sizlerle paylaştık. Güçlü karakteriniz ile iyi oyunlar dileriz.