DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:41:13

Türk Yapımı RPG Oyunu

'Animal Rescuer’ Animal Rescuer isimli oyun, Kocaeli merkezli bir oyun yapımcı ve geliştirici şirket tarafından piyasaya sunulan bir tür oyundur. Steam üzerinden yayınlanan Animal Rescuer, kullanıcılarına bir açık dünya RPG tecrübesi sunmaktadır.

Oyunun Konusu

Animal Rescuer oyununun konusu ise; yardıma ihtiyaç duyan sevimli hayvanlar üzerinden ilerlemektedir. Sevimli hayvanlara yardım etme ve onları korumak için verilen görevlere aktif katılım sağlamak gerekmektedir. Ayrıca oyun içinde oldukça büyük çapta savaşlar olmakta ve bu savaşlara da katılarak bir koruma kalkanı oluşturma çabası göstermek gerekmektedir. Destansı bir dünyaya giriş yaparak hızlı oynanış gücü ile birleştirilmiş bir oyun deneyimi sunan Animal Rescuer, rol yapma deneyimi de yaşatarak görevleri ve bütün hikayenin hedeflerini tamamlamanız üzerine kurulmuştur. Ayrıca oyun içinde yardım isteyen sevimli hayvanlar için toplanılan bitkiler ile ilaç yapma fırsatı da sunulmaktadır. Kullanıcıları için oldukça ilgi çekici ve hayali bir dünya yaratılan bu oyun, oyuncuların karşısına çıkardığı görevler ile karar verme mekanizmasını geliştirme özelliği de göstermektedir.

Oyun Gereksinimleri

Türk oyun geliştiriciler tarafından tasarısı gerçekleştirilen oyunu oynamak için duyulan ihtiyaçlar da oldukça gösterişsiz. Oyunun gereksinimleri aşağıda belirtilmiştir: • 4. Nesil Intel Core işlemcili bilgisayar • 8 GB RAM • NVIDIA GeForce GTX 750 ekran kartı Yukarıda belirtilen özelliklerde bir bilgisayarınızın olması oyunu indirip oynamanız için yeterli özelliklerdendir. Ayrıca ‘Animal Rescuer oyunu; belirtilen özellikleri karşılayan bilgisayarlara indirildiğinde sadece 9 GB yer kaplamasıyla kullanıcılarının gönül rahatlığı ile indirmelerine yardımcı olmaktadır.

Animal Rescuer Oyununun Fiyatı

22 Aralık 2020 tarihinde, Steam üzerinden yayınlanan ‘Animal Rescuer’ oyununun belirlenen fiyatı; 25 Türk Lirası’dır. Fakat oyunu satın almak isteyen kişiler; 5 Ocak tarihine kadar site üzerinden %35 indirim ile alınabilmektedir. Yani %35 indirim ile birlikte 16.25 Türk Lirası gibi bir fiyata denk gelmektedir. Bu anlamda da oldukça uygun olan Animal Rescuer oyununu deneyimlemeyi unutmayın. Ayrıca, oyunun demo sürümü de daha önce Steam üzerinden yayınlanmıştı. Eğer satın almadan önce oyun hakkında deneyim sahibi olmak isterseniz, demo sürümüne yine Steam üzerinden ulaşabilirsiniz.

DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER
DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER