DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:16

Twisted Fate İtem Dizilimi – Twisted Fate İtem Build

Twisted Fate İtem Dizilimi – Twisted Fate İtem Build

Günümüzün popüler MOBA oyunlarından biri olan League Of Legends her geçen gün popülerliğini artırmakta ve oyuncu sayısını çoğaltmaktadır. Bununla beraber artan oyun içi güncelleme, değişiklik istekleri tüm hızıyla devam etmektedir. Bunlara cevap vermeye çalışan Riot Games kullanıcılarına daha kusursuz bir oyun sağlamak istemektedir. Her değişen meta ile birlikte oyun tarzları ve karakterlere çıkılan itemlerde aynı şekilde değişime uğramaktadır. Bu değişimleri takip eden bizler size Twisted Fate İtem Dizilimi – Twisted Fate İtem Build yazımızda karakterimizin item dizilimi ve hikâyesinden bahsedeceğiz.

Twisted Fate

Fakir bir ailede doğan Twisted Fate buna aldırmadı ve yer altı dünyasının, karanlık sokakların kumarhanesinde zenginliğine zenginlik kattı. Onu yakalamak isteyen yetkililer asla yakalayamıyordu. İstediği, arzuladığı bir şey vardı; büyü gücünü kontrol edebilmekti. Bir deney olduğu duyumunu aldı, hayalini gerçekleştirmek için bu deneye doğru yol aldı. Bu deney ya onu isteklerine kavuşturacaktı ya da ölümle yüz yüze getirecekti. Deney bittiğinde görünür bir değişiklik yoktu. Bunu fark eden Twisted Fate etrafa saldırmaya tam başlayacakken kendini çok uzaklarda buldu. Kendini ışınlamıştı, bu büyük kumarbazı şansı yine bir şekilde onu kurtarmıştı.

Twisted Fate İtem

 Bu güçlü büyücük karakterimizin hikâyesinden bahsettikten sonra sizlere güncel metada olan Twisted Fate İtem dizilimini sunacağız. Karakterinizi güncel itemlerle donatarak rakiplerinizi alt üst edebilirsiniz.

  1. Twisted Fate oyuncuları başlangıç olarak Musibet iksiri ile başlayarak can ve mana dengesini kurmakta,
  2. Daha sonra oyuncular Antik Dönüştürücü ve Çizme ile devam ederek hem mana artırmakta hem de hareket hızı kazanmaktadırlar,
  3. Ana başlangıç itemi olarak Asırlık Sopa ve Ionia Çizmeleri tamamlayarak karakterini güçlendirme yolunda önemli adımlar atmaktadırlar.
  4. Ve 3. safha itemi olarak Lich Boğan ve Bombardıman Topu ile devam ederek hem düz vuruş hem menzil güçlendirmesi sağlamaktadırlar,
  5. Hemen ardından Zhonya’nın Kumsaati itemi ile defanslarını güçlendirip önemli anlarda korunmayı sağlamakta,
  6. Ve Rabado’nun Şapkası ile karakterlerinin güçlendirme sürecini itemlerle tamamlamışlardır.

Yukarıda verdiğimiz itemler temel dizilimler olup rakibinize göre bu dizilimleri değiştirebilirsiniz. Oyunculuk kadar doğru itemler de çok önemlidir. Doğru itemlerle vadinin kralı siz olabilirsiniz.