DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:40:29

Twitch Prime Lol Hesabı Değiştirme

Twitch Prime Lol Hesabı Değiştirme

Bilindiği üzere League of Legends adlı oyun ülkemizde oldukça popülerdir. Kullanıcıları tarafından oldukça sevilen ve tercih edilen LOL modası uzun süre geçmeyecek oyunların başında gelmektedir. Oyuna olan talep arttıkça geliştiricileri de bu bağlamda birbirinden farklı özellikleri oyuna entegre etmektedir. Riot Games tarafından geliştirilen oyunun her türlü geliştirmesi de bu firma tarafından yapılmaktadır. Bazı oyuncular oyunu zevk için oynarken bazıları tamamen profesyonel amaçlı oynamaktadır. Bu bağlamda çeşitli platformlardan oyunlarını diğer kullanıcılarla paylaşmakta ve buradan gelir elde etmektedirler. En popüler olan platform ise Twitch’dir. Burada ise kullanıcıların aklına Twitch Prime Lol Hesabı Değiştirme konusu gelmektedir. Çünkü twitch yayını yapan kullanıcı eğer başka bir Lol hesabından yayın yapmak isterse bunun için bir takım işlemler yapmalıdır. Burada yapılacak işlemlerden bazıları oyunun geliştirici firması Riot Games tarafından yapılırken bazıları direkt olarak twitch’in kendi hesabından yapılmaktadır. Kullanıcılar farklı sebeplerden dolayı Lol hesap değiştirme işlemi yapabilmektedir. Örneğin Prime Gaming'den kristal talep ettiniz ve eski hesabınıza gitti, ne yapılmalı?

Buradaki problem belli ki Riot hesabının yanlış bağlanmasıdır. Yani hediye eski hesap bağlandığı için şu anda Twitch’ten yayın yaptığınız Lol hesabına değil bir önceki hesabınıza gidecektir. Burada ilk öneri hediyenin geldiği hesaba erişim varsa hediyeyi direkt olarak yeni, yani kullanılan hesaba aktarmaktır. Ancak kesin olarak hesabın değişme gerekiyorsa bu işlem twitch hesabı üzerinden yapılmalıdır.

Twitch Prime Lol Hesabı Nasıl Değiştirilir?

 

  1. Twitch’e giriş yapıldıktan sonra hesap ayarları sekmesine tıklanır.
  2. Sonrasında twitch hesabında yer alan “Prime Gaming” sekmesi bulunur ve burada Lol Hesabı seçilir
  3. Değiştirilmesi istenen hesap için çıkış yani log out yapılır.
  4. Sonrasında ise Twitch Lol Hesap değiştirme için Riot Games bağlantısı bulunur ve bağlan sekmesine tıklanır.
  5. Sistem sonrasında kullanıcıyı yönlendirir ve işlemlerin kolayca yapılmasına olanak sağlar.

Burada Lol hesap değiştirme işlemi birçok sebepten yapılabilmektedir. Aynı işlem oyuncu yeni bir hesap satın aldığında da gerçekleştirilebilmektedir. Burada dikkat edilmesi gereken husus eski hesaptan çıkış yapılıp yeni Riot Games Lol hesap değiştirme işleminin şifre ile yapılmasıdır.