DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:23

Twitch Rün S13 – Twitch Rün Build

Twitch Rün S13 – Twitch Rün Build

            Oynadıkça kendisine bağlayan, yılların eskitemediği League of Legends en çok oynanan oyunlar listesinin en başlarında yer almaktadır. Hemen hemen herkesin en azından bir kere oynamaya çalıştığı bu oyunun dünya çapında fanatikleri bulunmaktadır. Oynamak istediği karakteri kendisiyle özdeşleştirmek için karakterin hikayesini okuyup iyice benimseyen birçok oyuncu bulunmaktadır. Durum böyle olunca bizler de, siz değerli oyuncular için karakterlerin hikayelerini anlatmak ve onları sizlere tanıtmak istedik. Twitch Rün S13 – Twitch Rün Build adlı yazımız da bu amaçla yazılmıştır. Twitch karakterinin hikayesini ve rün dizilimini öğrenmek isteyen oyuncuları yavaş yavaş aşağı doğru alalım.

Twitch

            Adeta yürüyen bir pislik torbası, kokusuyla bile birilerini öldürebilecek yeteneğe sahip, yürüyen veba salgını Twitch, dünyaya bir Fare olarak gelmiştir. Elinde bulunan güçlendirilmiş arbaleti sayesinde dilediği gibi veba yayabilen Twitch, lağımda bulunan pislikleri yeryüzüne, yani insanlara bulaştırarak onlara ne kadar pis yaratıklar olduğunu göstermeye yemin etmiştir. Düşmanlarını saklanarak avlayan Twitch boş vakitlerinde lağım giderlerinde dolaşarak insanların değerini bilmediği hazineleri bulmaya çalışıyor. Hazine ararken bulduğu iğrenç, küflenmiş yiyeceklerle de kendisini ödüllendirmeyi es geçmiyor.

  Twitch Rün

            Twitch karakterimizin en yaygın kullanılan rün dağılımı isabet ve hâkimiyet bazlı rünlerdir. Aşağıda dağılımı ve oranları verilmiştir.

  1. İsabet bazında Ölümcül Tempo rünü %91 seçim oranına sahiptir.
  2. İsabet bazında olan bir başka rün ise Pratik Zekâ rünüdür, %69 seçim oranına sahiptir.
  3. İsabet kategorisinde seçilen bir diğer rün ise Efsane: Çeviklik rünüdür ve %84 kullanım oranına sahiptir.
  4. Son isabet bazlı rün ise %57 oranında Son Darbe rünüdür.
  5. Hâkimiyet bazlı rün tarafında ise %78 seçim oranıyla Kan Tadı rünü popüler bir ründür.
  6. Hâkimiyet bazlı bir diğer rün ise %86 kullanım oranıyla Hazine Avcısı rünüdür.

Oyuna yeni başlayan oyuncular için fazla tavsiye etmemekte yarar var. Oynaması pek kolay olmayan Twitch karakterini doğru rün dizilimi ile oynamak hayatî derecede önem taşımaktadır. Twitch Rün dizilimi bu şekildeydi. Bu arada sihirdar büyüsü olarak Sıçra ve Bitkinlik büyüsü tavsiye edilmektedir.