DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:15

Urgot İtem Dizilimi – Urgot İtem Build

Urgot İtem Dizilimi – Urgot İtem Build

Birçok oyuncunun oynadığı MOBA oyun olan League Of Legends yenilik ve güncellemelere ev sahipliği yapmaktadır. Bu yenilik ve güncellemelere paralel olarak oyuncuları için takip edilmesi gereken bir konu haline gelmiştir. Yenilenen itemler ve oyun tarzı ile güncel bilgilere ulaşmak isteyen League Of Legends oyuncuları karakterlerin dizilişlerini sorgulamakta. Karakterlerinden olan Urgot’un Urgot İtem Dizilimi – Urgot İtem Build sizler için yer verdik. Ve kahramanımızın hikâyesinden de bahsettik.

Urgot

Savaşlarda ön safta bulunan ve amansızca savaşan Urgot katıldığı savaşlarda ön saftan savaşlara katılır ağır yaralar alırdı. Katıldığı savaşların aldığı yaraların etkileri göstermeye başlar. Bu yaralar yüzünden ellerini kullanamamaya yürüyememeye başlar. Bunun üzerine Urgot’un kollarını keskin bıçaktan protezler takılarak cellat konumuna getirildi. Cellat olan Urgot başka ülkelere elçilerin yanında giderdi. Bir gün pusuda Jarvan’ı pusuya düşürür. Onu götürüp ganimet almak için uzak olduğunu fark eder ve oracıkta onu öldürmek için hazırlanır. O sırda Garen birliğiyle yetişir ve Urgot’u ikiye böler. Hizmetlerine karşılık yeniden canlandırılması için götürülür. Yaralarla dolu yorgun bedenini canlandırmakta güçlük çekerler ve bir yol bulurlar. Ona görenlerin korkuyla kaçacağı korkunç bir makine vücut yaratırlar. Bu vücut onu ölümcül bir makineye çevirir.

Urgot İtem

Yukarıda hikâyesinden bahsettiğimiz Urgot karakterimizin Urgot İtem dizilimini aşağıda sizlerle paylaşıyoruz. Karakterimizin item rotasyonu aşağıdaki gibidir.

  1. Başlangıç eşyası Doran’ın Kılıcı ve Can İksiri ile başlayan oyuncularımız,
  2. Kazma ve Çizme eşyaları ile devam ederek hareket hızı ve saldırı gücü kazanırlar,
  3. Devam eden oyunda Vahşi Hydra ve Çelik Kaplamalı Çizme eşyalarını tamamlayarak saldırı gücü, mutlak sömürü, yetenek hızı ve zırh değerlerini artırmaktadırlar,
  4. Ana item olarak Şahbaz Jak’Sho ile can, zırh, büyü direnci ve yetenek hızlarını artırmaktadırlar,
  5. Oyunun ileri safhalarında Kara Balta ve Çivili Zırh ile can, zırh, yetenek hızı ve saldırı gücü değerlerini yükseltmektedirler,
  6. Son olarak Sterak’ın Güvencesi ile canlarını daha da artırarak item dizilimine son noktayı koymaktadırlar.

Bu dizilimlerle karakterinizi daha güçlü bir hale getirerek vadide öne geçme fırsatını yakalayabilirsiniz.