DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:40:19

Valorant Aimimi Nasıl Geliştirilir?

Valorant Aimimi Nasıl Geliştirilir?

Valorant’ı pro seviyede oynayabilmek her yiğidin harcı değildir. Bu oyunu uzaktan bakınca ustaca oynayanlar o oyunun başında az sabahlamadılar. Ya da poligonlarda az antrenman yapmadılar. Siz de bu şekilde oynamak ve adınızdan söz ettirmek ister misiniz? Valorant’ı bu şekilde ustaca oynamak çok zor değil ancak oldukça fazla özveri isteyen bir iştir. Yani bu oyuncular zamanlarından feragat ederek sürekli olarak oynamakta ve bazı ayrıntıları dikkate almayı ihmal etmemektedirler. Oyunu güzel oynayabilmek için verilebilecek önerilerden bir tanesi aimi geliştirmektir. Valorant Aimimi Nasıl Geliştirilir? Konusu burada cevaplanması gereken ilk sorudur. Çünkü hedefe odaklanma gücünü temsil eden aim geliştirilmedikçe oyunda başarılar elde edebilmek mümkün değildir.

Valorant Aim geliştirme

  • Öncelikle direkt olarak oyuna giriş yaparak başlamamalısınız.
  • Oyun öncesi poligonda mutlaka atış antrenmanı gerçekleştirmelisiniz
  • Hareketli botlar en gerçekçi antrenman yoludur. Onların kafasına nişan alarak ateş etmeye çalışın
  • Bu süre zarfında önce sabit durarak çalışın sonrasında ise klavyeden yön tuşları yardımı ile sağa sola kayarak botları vurmayı deneyin. Gerçek oyunda oyuncular yerinde sabit durmayacaklar sağa sola hareket ederek size sıkacaklardır. Bunun faydası o yüzden oldukça fazladır.
  • Bu poligon antrenmanı hem fareye olan hassasiyeti tanımanızı kolaylaştıracak hem de aim kabiliyetinizi geliştirecektir.

Valorant ideal Aim ayarı her kullanıcı için değişiklik göstermektedir. Yani başkası için oldukça kullanışlı olan aim ayarı sizin için ideal olmayabilir. Bunu anlamanın en iyi yolu da poligonda atış yapmaktır. Bir arkadaşınız size aim ayarı verip o oyunla gayet iyi oynadığınız söylerse ve siz de o aim ayarı ile oyuna girerseniz sonu hüsran olabilir. Bunun yerine söylenen o ayarı poligonda denerseniz ve size uygun olması durumunda kullanırsanız başarıya ulaşabilirsiniz. Poligonda denemek için size önerebileceğimiz ilk atış ayarı ise “400 dpi 0.3 hassasiyet” olacaktır. Bu ayar eski CS:GO oyuncuları tarafından da tercih edildiği için başlanması ideal seviyedir. Ayrıca bu aim ayarına antremanlarda alışırsanız oyun esnasında oldukça rahat edersiniz. Unutmayın ki hedefe odaklanma gücünüz ne akdar sağlam olursa oyunda başarı o kadar erken gelir.