DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:40:22

Valorant Ajan Nasıl Açılır? - Valorant Ajan Açma

Valorant Ajan Nasıl Açılır?

Valorant oynamayı sevenlerin sayısı gün geçtikçe artmaktadır. Her oyunun bir devri ve her devrin bir sonu olduğu düşünülürse CS:Go gibi oyunların artık modasının geçmeye başladığını ve tahtını Valorant’a devretmeye hazırlandığını hatta devrettiğini söylemek pek de yanlış bir söylem olmayacaktır. Oyun şu anda dönemin en çok oynanan oyunları arasında yerini almış durumdadır. Bu özelliğini de en azından birkaç yıl bırakmayacak gibi görünmektedir. Oyunu battle pass yani savaş bileti alarak oynayanların sayısı da oldukça fazladır. Kullanıcıların merak ettiği bir diğer soru ise Valorant Ajan Nasıl Açılır konusudur. Oyunda ajan açma olarak bilinen kavram oyuncular tarafından oldukça merak edilmektedir. Oyunda Ajan nasıl açılır?

  • Valorantta yalnızca birkaç oyun oynayın ve sonra beta 5. Seviyeye ulaşın.
  • Sonrasında Raze, Cypher, Viper, Omen ya da Breach karakterlerinden birini açma hakkına erişeceksiniz.
  • Oyunu devamlı oynayıp 10. Seviyeye geldikten sonra ise 7. Ajanı açma hakkına kavuşacaksınız.

Oyuncuların bu adımları uygulaması Valorant ajan açmak için oldukça önemlidir.  Bu adımlardan sonra en son kalan 3 ajanı açmak üstte bahsedilen kadar kolay olmamaktadır. Peki, bu ajanlar nasıl açılır?

Valorant Ajan Açma

  1. Valorant ana menüsüne girerek “koleksiyon” sekmesine tıklayın.
  2. Sonrasında hemen alt bölümde yer alan “ajanlar” sekmesine tıklayın
  3. Burada kilitli ajanlar size gösterilecektir.
  4. Hangi ajanın kilidini açmak istiyorsanız üzerine tıklayarak “etkinleştir” sekmesine tıklayın.
  5. Ajanla kontrat imzalama işleminden sonra sağ alt sekmeden o kontratı görüntüleyebilirsiniz.
  6. Unutmayın bu 10 seviye içinden sadece 5. Seviye ajan açılabilmektedir.

8,9 ve 10. ajanları açmak bir hayli zaman alabilmektedir. Bu yüzden bu seviyelerdeki Valorant ajanları daha erken açmak için bazı yöntemler bulunmaktadır. Bu yöntemlerden en hızlı ve güveniliri ise kontrat seviyelerini açmak için Valorant puanı ile ödeme yapmaktır. Açılmak istenen her seviye için 200 puan talep edilmektedir. Yani kabaca bir hesapla 5 seviye birden atlamak için 1000 XP’nin gözden çıkarılması gerekmektedir. Bu da yaklaşık 10 $’a mal olmaktadır. Bu külfeti göze almak istemeyenler ise mecbur 1. Seviyeden 10. Seviyeye kadar oyunu oynamalıdır.