DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:40:27

Valorant Arkadaş Ekleme

Valorant Arkadaş Ekleme

Valorant bilindiği üzere Riot Games tarafından piyasaya sürülmüş olan oldukça popüler bir oyundur. Free-to-play tarzında oynanan bu nişan oyunu 2020 yılında piyasaya sürülmüş olmasına rağmen çok kısa bir süre içerisinde büyük bir sükse yaparak oyuncu sayısını arttırmasını başarmıştır. Oyuncular bu oyunu kısa süre içerisinde oldukça sevmişler ve çoklu olarak oynamaya başlamışlardır. Öyle ki oyunun internet aranması son 6 ayda inanılmaz derece de artmıştır. Kullanıcıların oyun hakkında merak ettiği bir diğer konu da Valorant arkadaş ekleme konusudur. Oyun içerisinde arkadaş ekleyebilmek oldukça önemlidir. Bu arkadaş isterseniz oyun içinden sizin de tanıdığınız biri isterseniz oyun oynarken tanıştığınız biri olabilir. Her iki koşulda da arkadaş işlemi yapabilmek mümkündür. Peki, oyuncuların merak ettiği valorant oyununda arkadaş ekleme nasıl yapılır? Makalemizin devamında bunu ayrıntılı olarak anlatacağız.Hazırsanız başlayalım.

Valorant Arkadaş Ekleme Nasıl Yapılır?

  1. Oyun açılarak sağ üstte yer alan Arkadaşlar sekmesine tıklanır.
  2. Sonrasında sağ alt köşede yer alan ‘+’ sekmesine tıklanır.
  3. Bu adımda eklenecek kullanıcının Riot ID’si açılan ekrana girilmelidir. ( Burada dikkat edilmesi gereken husus kullanıcı ID’sinin harfiyen doğru yazılmasıdır. Bir harfin dahi yanlış yazılması o kişiyi arkadaş olarak ekleyememenize neden olacaktır. Bu yüzden karşı taraftan Riot ID’sini kopyala yapıştır yaparak göndermesini isteyin)
  4. Kullanıcı ID si girildikten sonra aynı kullanıcıya ait etiket ilgili boşluğa yazılır.
  5. Bu iki bilgi girişi doğru şekilde yapıldıktan sonra tekrardan ‘+’ sekmesine tıklanır.

Bu işlemleri gerçekleştirip + simgesine tıklandıktan sonra valorant arkadaş nasıl eklenir sorusu cevabını bulmuş olacaktır. Burada dikkat edilmesi gereken husus arkadaşın eklendiğine dair bildirimin size gelmesidir. Oyun ekranında sol alt kısımda arkadaş eklemenin başarılı olduğuna dair bil bildirim gelmektedir. Eğer bu bildirim gelmezse ya da kırmızı renkte farklı bir bildirim gelirse arkadaş ekleme işlemi başarısız olmuş demektir. Burada arkadaş eklemek istediğiniz kişinin ID’si yanlış yazılmış olabilir ya da sistemsel bir hata olabilmektedir. Kullanıcı ID’sini kontrol ederek tekrar giriş yaparak +’ya tıklamanız yeterli olacaktır.Umarız faydalı olmuştur.