DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:05

Valorant Botlarla Nasıl Oynanır?

Valorant Botlarla Nasıl Oynanır?

Oldukça sevilen oyunlardan biri olan Valorant, bilindiği üzere Riot Games tarafından piyasaya sürülmüştür. Oyun ilk piyasaya çıktığı 2020 yılında birçok özellikten yoksundur ve oyuncular daha fazla geliştirilmesi gerektiğini her fırsatta belirtiyorlardı. Hal böyle olunca Riot Games’te bu uyarılara ve taleplere kayıtsız kalmadan bir sürü yenilik ortaya koydu ve bunları gamerların beğenisine sundu. İlk olarak oyuncuların botlarla ilgili talepleri dikkate alındı ve botlar ile ölüm maçı ve derecesiz modlarında oynanabileceği söylendi. Hal böyle olunca oyuncular da Valorant Botlarla Nasıl Oynanır?

Sorusunu çok daha yüksek bir sesle dillendirir oldular. Peki, botlarla oyun oynayabilmek gerçekten mümkün mü? Ya da bu oyunda botlarla oyun oynayabilmek için bazı güncelleştirmeler yapmak yeterli mi? Yazımızın devamında bu konuyla ilgili kısa bir bilgilendirme yapacağız.

Valorant Botlarla Oynama

  1. İlk olarak ekip tarafından çok yakında botlarla oynama yapılacağı bilgisi forumlarda tartışılır oldu.
  2. Bu şu anda Riot Games tarafından ne yalanlandı ne de doğrulandı
  3. Ancak sadece şunu biliyoruz Riot Games oyuncuların isteklerini ve taleplerini dikkate alarak gerekli iyileştirmeleri yapan bir ekip
  4. Hal böyle olunca şu anda botlarla oynama mümkün olmasa da 2022 yılı bitmeden bu özelliğin geleceğini tahmin ediyoruz.

Oyuncular botlarla oynamanın mümkün olmadığını bildiklerinden bunun yerine ısınmak için çeşitli yöntemlere başvuruyorlar. Ayrıca bilinmesi gereken bir şey varsa o da botlarla yapılan idmanların bir süre sonra standarda bağladığıdır. Yani sürekli olarak aynı botla aynı maçı yaparak ısınmaktansa şu anda oyuncuların yaptığı gibi kısa maçlara girmek çok daha mantıklı olacaktır. İlerleyen zamanlarda Valorant Botlarla Oynama sisteminin oyuna entegre edileceğinden ve standarda girmiş botlar yerine daha farklı aksiyonlar alabilen yapay zekalarla mücadele edebileceğimi öngörüyoruz. Ancak yukarıda da belirtmiş olduğumuz gibi bu sadece bir temenni. İlerleyen zamanlarda Riot Games bir açıklama yaparak botlarla kesinlikle çalışmanın mümkün olmayacağını da açıklayabilir. Bunun için tek yapmanız gereken ekip tarafından yapılacak açıklamaları takip etmektir. Ayrıca sitemizi de düzenli olarak ziyaret ediyorsanız botlarla ilgili bir güncelleme geldiği gibi bu durumdan haberdar olabilirsiniz.