DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:40:54

Valorant Çıkışı

FPS oyunları arasında yer alan ve farklı oynanış biçimi ile herkesin beğenisini toplayan Valorant oyunu, Riot Games tarafından üretilen oyunlardan bir tanesidir. Online olarak oynanmasından dolayı FPS oyunlarına farklı bir bakış açısı getiren tam sürümü ile oyunculara sunulacak. İlk olarak 7 Nisan tarihinde beta sürümü ile oyun dünyasına katılan Valorant, artık tam sürümü ile oynanabilecek.

Çıkış Tarihi Belli Oldu

Oyunun başyapımcıları olarak bilinen Anna Donlon ile Oyun Direktörü statüsünde yer alan Joe Ziegler’in yaptığı 1 dakikalık açıklama sonucunda Valorant'ın tam sürümünün ne zaman çıkacağı belli oldu. 7 Nisan tarihinde kapalı beta sürümü ile yayınlanan oyun, 2 Haziran 2020 itibari ile Riot Games sitesinde tam sürümü ile yer alacak. Oyundaki çoğu etmenin kilitli ve sınırlı olduğu beta sürümü bile büyük bir ilgi görmüştü. Tam sürümünün yayınlanması haberi ise oyun dünyasında ilgi ile karşılandı.

Anna Danlon'un Açıklamaları

Oyunun beta sürümü kullanıma başlandığı tarihten itibaren neredeyse her videoda yer alan baş yapımcı Anna Danlon, çıkış tarihini de kendisi duyurdu. Yaptığı açıklamada Valorant oyununu en kısa sürede her bölgeye ulaştırmak istediklerini söyledi. 2 Haziran tarihinde bunu gerçekleştirecekleri için çok heyecanlı olduğunu da dile getiren Danlon, ekibine de teşekkür etti. Valorant oyununu dünyanın küresel oyun modeli haline getiren yapımcı, bu yolculuğun daha başlangıcında olduklarını söyledi.

Tam Sürümde Neler Var?

Valorant ekibinden gelen açıklamalar doğrultusunda tam sürüm ile birlikte oyuncuları neler beklediği de merak konusu oldu.

Bu açıklamalara göre oyunun tam sürümünde;

• Yeni oyun modu

• Yeni oyun içerikleri

• Yeni ajanlar

• Yeni haritalar yer alacak. Riot Games firması da artan talepler doğrultusunda dünyanın her yerinden oyuncuları ağırlayabilmek için yeni sunucuları oyuna dahil ettiklerini açıkladı.

Valorant Sunucuları

Valorant oyununun şuanlık sunucuları belirli ülkelerle sınırlandırılmış durumda. Mevcut sunucuları geliştirmek ve dünyanın her yerine yaymak için çalıştıklarını açıklayan Riot Games firması, şuan bulunan sunucu şehirleri de açıkladı. Bu şehirlerarasında; Dallas, Atlanta, Varşova, Londra yer alıyor.