DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:40:19

Valorant FF Nasıl Verilir? Valorant Sur Verme

Valorant FF Nasıl Verilir?

Valorant oyununda eski oyunlara nazaran birçok yeni özellik vardır. Bu özellikler oyuna olan bağımlılığı arttırmakta ve kullanıcıların bu oyunu eski nişan alma oyunlarına göre daha fazla sevmelerine neden olmaktadır. Riot Games kullanıcıların görüş ve önerilerini dikkate alan ve bu doğrultuda yatırımlar yapan bir şirket olarak öne çıkmaktadır. Kullanıcıların destek bölümünden yazdığı maillere genel olarak dönüş yapmakta ve oyun içi güncelleştirmelerle kullanıcıların mağdur edilmesini engellemektedir. Bu makalemizde Valorant FF Nasıl Verilir? Konusunu ele alacağız. Çünkü bu konu da uzun zamandır oyuncu forumlarında tartışılmakta ve Riot Games’e en çok yakınılan konulardan biri olmaktaydı. Oyun şirketi yayınladığı bir yama ile bu sorunu çözdü ve oyunda teslim olabilmek mümkün hale geldi.

Öncelikle Valorant ff verme ve teslim olma terimlerinin aynı kavramı ifade ettiğini bilmekte fayda var. Oyunda sur verme ya da ff verme olarak bilinen kavram teslim olma kavramıdır. Burada dikkat edilmesi gereken husus ise bu işlemin oyunun her aşamasında yapılamayacağıdır.

  • Saldırı ve savunma evrelerinde 7. Turdan itibaren oyuncunun takım arkadaşları da herhangi bir zaman diliminde oylamayı başlatabilmektedir.
  • Yani siz teslim oylamasına başlamadan takımdan başka biri oylamayı başlatırsa bu durumda siz oylama hakkınızı kaybetmiş olursunuz. O yüzden bu durumu dikkate alarak hareket etmek faydanıza olacaktır.

Aşağıda vermiş olduğumuz iki kodu sohbet butonuna yazarak enter tuşuna basmanız yeterli olacaktır.

  • /teslim ol
  • /teslim

Bu metinleri yazarak sohbet butonunda enter tuşuna bastıktan sonra oylama başlamaktadır. Sonrasında ise çoğunluk kabul ederse bir sonraki tur oyun sona erecektir. Bu durumda kabul edilmesi halinde oyun biter ve siz kaybetmiş olursunuz. Valorant sur verme işte bu kadar kolaydır. Kullanıcılar bu oylamaya bazen oldukça sık başvurabilmektedirler. Sonucu belli olan karşılaşmalarda sur verme yani diğer adıyla ff verme işlemi oldukça faydalı olabilmektedir. Siz de belli durumlarda ff verme işlemi yaparak oyunu bir sonraki tur sonlandırılmasını sağlayabilirsiniz. Ancak unutmayın oylamanız kabul edilir ve oyun sonlanırsa direkt olarak o turu kaybetmiş sayılacaksınız.