DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:02

Valorant Hangi Ülkenin

Valorant Hangi Ülkenin

Valorant oyunu ilk çıktığı günden bu yana milyonlarca oyuncuya ulaşmayı başarmıştır. Bu başarısının arkasında oldukça kaliteli bir yapımcı ekibin yatmasının yanı sıra zaten ellerinde milyonlarca aktif oyuncu bulunması yatmaktadır. Hepinizin bildiği üzere Riot Games firması hali hazırda milyonların oynamakta olduğu League of Legends oyununa sahiplik yapmaktadır. Bundan dolayı zaten ellerinde milyonlarca oyuncu bulunmaktadır. Doğru düzgün reklam bile yapmalarına fırsat kalmadan oyunun çıkış yaptığını gören oyuncular işini gücünü bırakarak oyunu oynamaya başlamışlardır. Oyunun içinde bulunan birbirinden ilginç karakterler ve bu karakterlerin her birinin sahip olduğu özellikler sayesinde oyuncular son derece keyifli dakikalar yaşamaktadır. Buna ek olarak son derece çeşitli ve kaliteli haritalar sayesinde almış oldukları bu keyfi iki katına çıkarmaktadır. Oyun içinde bulunan iki takımdan birisi haritada işaretlenen bölgeleri havaya uçurmaya çalışırken diğer taraf da bu takımı etkisiz hâle getirerek engel olmaya çalışmaktadır. Kıyasıya rekabetin döndüğü Valorant oyunu hakkında merak edilenler de son derece fazladır. Valorant Hangi Ülkenin konusu da merak edilen konular arasında kendine yer bulabilmiştir. Aşağıdaki başlığı okuyarak Valorant oyununun hangi ülkeye ait olduğunu öğrenebilirsiniz.

Valorant Hangi Ülkenin Oyunu

Valorant oyunu hakkında birçok merak edilen konu bulunmaktadır. Bunlardan birisi de Valorant Hangi Ülkenin Oyunu konusu olarak karşımıza çıkmaktadır. Valorant günümüzde tüm dünyada büyük bir keyifle oynanmakta olan bir yapımdır. Fakat kullanıcıların büyük bir çoğunluğu bu oyunun menşei ülkesini merak etmektedir. Aşağıdaki maddelere göz atarak oyunun anavatanını öğrenebilirsiniz:

  • Valorant oyunu Riot Games şirketi tarafından geliştirilen oynaması ücretsiz bir yapımdır.
  • Bu yanım ilk olarak Project A Kod ismiyle 2019 yılında piyasaya çıkmıştır. Daha sonra 7 Nisan 2020 tarihinde kullanıcılara kapatıldı ve kapalı beta dönemi başladı.
  • Bunun ardından 2 Haziran 2020 tarihinde Valorant olarak piyasaya geri döndü.
  • Riot Games Los Angeles – Kaliforniya merkezli bir yapım şirketidir.
  • Bu şirket aynı zamanda kendi yapmış olduğu oyunların dağıtımını da üstlenmiştir.
  • Yani yalnızca yapımcı değil aynı zamanda dağıtımcıdır.

Valorant oyununun hangi ülkeye ait olduğu yukarıda belirtilmiştir.