DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:40:26

Valorant Herkese Nasıl Yazılır?

Valorant Herkese Nasıl Yazılır?

Riot Games’in piyasaya sürdüğü son zamanların popüler nişan alma oyunu Valorant kullanıcıların beğenisi şimdiden kazanmış durumdadır. Valorant’ın oyun içinde oyuncuların birbiri ile sohbet etmesine imkân vermesi kullanıcıların hem sosyalleşmesine hem de oyundan daha fazla keyif almasına sebep olmaktadır. Kullanıcıların bilmesi gereken husus ise küresel sohbet olarak bilinen özelliğin her oyun için aynı şekilde çalışmadığıdır. Oyunu oynayan oyuncuların merak ettiği asıl konu ise Valorant Herkese Nasıl Yazılır? Konusudur. Eğer bu işlem yapılmadan sohbet sekmesi açılırsa herkese yazmak mümkün olmayacaktır.

  1. Valorant’ta sohbet balonunu aktif etmek için Shift + Enter tuşuna basılmalıdır.
  2. Sonrasında ise ilgili mesaj yazıldıktan sonra sonuna “/all” yazılması gerekmektedir.
  3. Bu yazı yazıldığı takdirde mesaj herkese gönderilecektir.
  4. Dileyen oyuncular mesajın sonuna “/party” yazarak partilerine özel mesajlar gönderebilmektedir.

Bu herkese yazma işlemini hızlı olarak yapmak için Shift + Enter a basılması yeterli iken yavaş herkese yazma seçeneğinde durum biraz daha farklıdır. Oyunun içinde chat ekranını açarak enter tuşuna basmak ve açılan pencerenin başında /all yazmak herkese mesaj gönderebilmenize olanak sağlayacaktır. Oyun içerisinde sohbet etmek kullanıcılar için oldukça önemlidir. Oldukça popüler olan bu nişan oyununda oyuncular bazen tüm herkese bazen de sadece partilerine sohbet balonu açmak isterler. Bu durumların ikisi içinde yapılması gereken işlem kısmen aynı iken yazılacak olan ufak bir parametre bu mesajın içeriğini değiştirmektedir.

Valorant Herkese Yazma

Valorant herkese yazma konusunun nasıl yapılması gerektiğine dair çeşitli yöntemler vardır. Ancak en garanti yöntem oyun içerisinde Shift + Enter tuşuyla açılan sohbet ekranında yazılması istenen metin yazıldıktan sonra sonuna / işareti koyarak “all” yazmaktır. Örneğin oyunda herkese yazılmak istenen mesaj “merhaba skin almak istiyorum” olsun.  Burada yapılması gereken adımlar;

  1. Shift + Enter tuşuna aynı anda basmak
  2. Açılan sekmeye “Merhaba skin almak istiyorum/all” yazmak
  3. Ve yazılan mesajı göndermek

Valorant oyununda herkese yazmak işte bu kadar kolay. Burada dikkat etmeniz gereken ise mesajı yazdıktan sonra sonuna mutlaka “/all “ eklemesini yapmak.