DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:04

Valorant Herkese Yazma Tuşu

Valorant Herkese Yazma Tuşu

Riot Games tarafından piyasaya sürülen Valorant, gün geçtikçe daha fazla kullanıcı sayısına ulaşmaktadır. Valorant’ta olan talep günden güne artmakta ve kişiler takımlar oluşturup bu maçları büyük bir keyifle oynamaktadır. Hal böyle olunca da Valorant adını ve kullanılan ekipmanları, haritaları ve çeşitli oyuncu adlarını her yerde duyabilmek mümkündür. Özellikle Valorant üzerinden yeni insanlarla tanışabilmek ve bu kişilerle sağlam dostluklar kurmak, Valorant’ı daha da güzel hale getiren yegane şeylerdendir. İnsanlar artık bu oyun ile sadece güzel vakit geçirmemekte aynı zamanda sosyalleşerek birbirleriyle tanışmaktadır. Burada takım halinde sohbet etmek mümkün iken tüm oyunculara bir şeyler yazabilmek de mümkündür. Bunun için her ekipman ya da görev için olduğu gibi tuş atama yapmak gerekmektedir. Ancak bu son derece basit bir işlemdir. Şimdi gelin birlikte Valorant herkese yazma tuşu ile ilgili bilgiler verelim ve kolayca sizin de bu özelliği kullanmanızı sağlayalım.

Valorant Herkese Yazma Tuşu Hangisi?

  1. Valorant oyununda herkese yazma tuşu oldukça çok kullanılıyor.
  2. Bunun için ise harita yüklendikten sonra, sohbet modunu Ekip’ten değil tüm herkese yazacak şekilde değiştirmek gerekiyor.
  3. Bu işlemi yapmak için ise Shift + Enter tuşlarına basmanız ve Ekip modunda /all yazmanız yeterli oluyor.
  4. All demek tüm herkese yani oyuna herkese yazmak anlamına geliyor.
  5. Bunu yazdıktan sonra Enter tuşuna basmanız ise herkese yazmayı aktif ediyor.
  6. Ancak sonrasında tekrar takım ile iletişim halinde olmak için bu ayarı geri çevirmeyi unutmayın.

Bu yazımızda sizlere Valorant Herkese Yazma Tuşu Hangisi? sorusuna cevap olabilecek bilgiler verdik. Oyunda herkese yazmak ve farklı lokasyondan kimselerle iletişim halinde olmak, hem sosyalleşmek hem de oyunu geliştirmek açısından son derece önemlidir. Bu yüzden size de herkesle sürekli iletişim halinde olmanızı ve mümkünse farklı takımlarla anlaşmanızı onlarla mücadeleye girişmenizi öneriyoruz. Sohbet butonu aktif olarak kullanan gamerların genel olarak popülerliğinin de yüksek olduğu ve artan bir ivme ile devam ettiği bilinmektedir. Yani artık bir oyunu oynarken teknolojinin ve internetin nimetlerini kullanarak dışarıya açılmak oldukça faydalıdır.