DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:40:20

Valorant ID Öğrenme - Valorant Oyununda ID Öğrenme

Valorant ID Öğrenme

Valorant oyunu kullanıcıların son zamanlarda pc ortamında en çok oynadığı oyunların başında gelmektedir. CS:Go ile başlayan ve uzun yıllar süren bu serüven PUGB ile devam etmiş ve en sonunda Valorant ile taçlanmıştır. Bu 3 oyun birbiriyle sürekli olarak kıyaslanmaktadır çünkü nişan alma ve takım halinde oynama anlamında birbirlerine çok benzemektedirler. Oyunlarda takımlardan birinin belirli bir alana bomba kurmaya çalışması ve diğer takımın o kurulan spike’ı imha etme çabasında olması oyuna renk katan en önemli unsurdur. Bu oyunlarda oyuncular online ortamda birbirini öldürebilmekte ya da aynı takımda yer alabilmektedir. Örneğin bir takımda bir oyuncu ile aynı oyun içerisinde yer aldınız ve çok da iyi anlaştınız. Onu arkadaş olarak ekleyerek takımınızda yer alsın istiyorsunuz. Bu durumda oyun içinden arkadaş olarak eklemeniz gerekmektedir. Bir oyuncuyu arkadaş olarak eklemek için ise onun ID yani oyun içindeki kimlik numarasını öğrenmeniz gerekmektedir. Valorant ID Öğrenme işlemi sonrası o kişiyi arkadaş olarak ekleyebilir ve sonrasında takımınızda yer almasını sağlayabilirsiniz.

Valorant için ID oyun içindeki kullanıcı adı ve kare işaretinden sonra gelen karakterlerdir. Bu da etiket olarak tanımlanmaktadır. Oyun içi ID ve etiket arkadaş ekleyebilmek için mutlaka bilmeniz gereken 2 unsurdur.

Valorant Oyununda ID Öğrenme

  • Oyun içinde arkadaş ekleyebilmek için öncelikli olarak o kişinin ID’sinin öğrenilmesi gerekmektedir.
  • Bunun için yapılması gereken işlem ilgili oyuncu profilinin üzerine tıklamaktır.
  • Oyuncunun üzerinde çıkan kullanıcı adı ve # işareti sonrası gelen karakterler o kişinin ID si ve etiketi olacaktır.
  • Bu öğrenme işlemi bazı durumlarda kullanıcı profiline tıklayarak da gerçekleştirilebilmektedir.

Valorant ID öğrenmek yukarıda anlatılan yöntemlerle oldukça kolaydır. Bu yöntemleri kullanmadan arkadaş eklemeniz maalesef mümkün olmayacaktır. Bunun haricisinde ID öğrenmek için diğer bir yöntem de kullanıcının sohbet butonu üzerinden ID’sini göndermesini istemektir. Ona durumu açıkladığınızda kullanıcı kendi ID’sini ve etiketini kopyalayarak size gönderebilir. Siz de buradan direkt olarak bu ID ve etiketi kopyalama işlemi gerçekleştirebilirsiniz. ID’yi kopyala yapıştır yöntemi ile kullanmak en sağlıklı yöntemdir.