DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:40:35

Valorant İsim Değiştirme

Tüm dünyayı kasıp kavuran ilk oyunlarından sonra FPS oyun mecrasına da el atan Riot Games oyun alanındaki başarısını bir kez daha kanıtladı. Yalnızca oyun mekanikleri veya grafikleri değil, oyununu sunduğu her ülkede yerelleştirme yaparak oyuncularını kendine çekmeye ve bu sayede çevrim içi oyuncu sayısını giderek arttırmaya devam ediyor. Hatta profesyonel arenada farklı oyunlarda boy gösteren birçok oyuncu artık kariyerlerini Valorant'ta devam ettirme kararı bile aldı.

Valorant İsim Değiştirme 2021

Artık birçok oyun kendisinin ve kullanıcılarının güvenliğini sağlamak için karmaşık sistemler oluşturmakta. Bu karmaşık sistemler içerisinde oyuncular istediklerini yapmakta biraz zorlanabiliyorlar. Şimdi gelin sizlerle valorant isim değiştirme nasıl yapılır hep birlikte inceleyelim.

• Yapmanız gereken ilk adım Riot Games'in kendi sitesine girmek ve sol tarafta bulunan menüden Valorant oyununu seçmek.

• Açılan ekrandan isminizi ve parolanızı girerek hesabınıza giriş yapmanız gerekli.

• Hesabınıza giriş yaptıktan sonra karşınıza çıkacak menüden Riot ID yazan sekmeyi düzenleyebilmek için üstünde bulunan kalem simgesine tıklamanız gerekli.

• Yeni Riot ID sekmesi açıldığında buraya dilediğiniz ismi yazabilirsiniz. Birçok oyunun aksine Riot Games yerelleşmeye gittiği için Türkçe harfleri ve hatta iki kelime arasındaki boşlukları dahi kabul edecektir.

• Kendinize uygun ismi bu sekmeye girdikten sonra aşağıda bulunan Gönder tuşuna basarak isminizi onaylayabilirsiniz.

• İşleminizi tamamladıktan sonra Valorant oyununa girerek değişikliklerin gerçekleşip gerçekleşmediğini kontrol edebilirsiniz.

• Giriş ekranında hesabınıza girmekte güçlük çekiyorsanız veya şifrenizi unuttuysanız 'Şifremi Unuttum'a tıklayarak kullandığınız e-posta adresine yeni şifrenizi belirlemek için gelen talimatları uygulayarak hesabınıza giriş yapabilirsiniz.

Tüm bu adımları gerçekleştirdikten sonra oyun ekranınızda adınızın değiştiğini göremiyorsanız Riot Games sitesini ziyaret ederek, bir bilet oluşturabilir ve oyun yetkililerine sorununuzun çözümü hakkında bilgilendirmede bulunabilirsiniz.