DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:07

Valorant Kaplama Nasıl Açılır?

Valorant Kaplama Nasıl Açılır?

Valorant, bilindiği üzere oldukça keyifli bir oyundur. Oyuncular oyunu farklı formlarda oynamakta ve herkesin taktiği ya da stratejisi farklı olmaktadır. Zaten Valorant’ı diğerlerinden ayıran da bu eşsiz bir deneyim sunan özelliğidir. Oyunda birçok özellik ve standardın dışında oluşum bulunmaktadır. Bunlardan bir tanesi de kaplamadır. Peki, Valorant kaplama ne işe yarar? Ya da Valorant Kaplama Nasıl Açılır? Bu ve bunun gibi sorular oyuncuların kafalarını karıştıran ancak cevapları kendisi kadar karmaşık olmayan sorulardır. Kaplama ne işe yarar sorusunun cevabına gelirsek oyun anlamında pek bir anlamı olmayan ancak diğer oyuncular arasında sivrilmek isteyen kişiler tarafından daha sıklıkla tercih edilen bu nesneler ile silah kaplanabilmektedir. Bu da dışarıdan rakip oyunculara estetik bir görünüm sunmakta ve sizin daha pro olduğunuz izlenimini vermektedir. Belirli bir ücret karşılığında alınabilmesi ve çoğu karaktere ayrı bir hava katması gerçekten de kaplamaları daha pro oyuncuların tercih etmesine neden olmaktadır. Şimdi gelin birlikte en güzel Valorant kaplamaları nasıl açılır buna bir göz atalım;

Valorant Kaplama Açma

  1. Kaplama açmanın ilk yolu kazanılan paranın harcanmasıdır. Burada Valorant Puan ile oyun içi mağazadan istenen kaplama satın alınarak anında kullanılmaya başlanabilir.
  2. Temsilci sözleşmelerini tamamlamak da kaplamak sahip olabileceğiniz bir diğer yöntem olarak akıllara gelmektedir. Örneğin bölüm 3’den 10’a geçmek aynı zamanda ajanınıza da özel silah kaplamaları kazandıracaktır.
  3. Battle Pass’ta aşamaları ve görevleri tamamlamak size olduğundan çok daha hızlı şekilde kaplama almanızı sağlayacaktır. Battle Pass Premium, tam ödül döngüsüne erişimin 10 $ veya 1000 Valorant puan ile sağlandığını da hatırlatmış olalım. Savaş bileti almanız akabinde kaplama kazanma şansınız maçlarda bir hayli artacaktır.

Bu yazımızda sizlere Valorant Kaplama Açma konusundan bahsederek hangi yöntemlerle kaplama sahibi olabileceğinizden bahsettik. Aynı zamanda yukarıdaki yöntemlerden ziyade kaplamanın oyun içinde amacı, oyunun oynanışına etki edip etmediği ve daha nice sorunun cevabı da makalemizde sizler için cevaplanmıştır. Siz de silahlarınıza kaplamalar alabilir ve kazanabilir bunu düşmanlara göz dağı vermek için rahatça kullanabilirsiniz.