DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:07

Valorant Klip Nasıl Alınır?

Valorant Klip Nasıl Alınır?

Ülkemizde en sevilen oyunların bir listesi yapılsa kuşkusuz Valorant bu listenin il 3’ünde olurdu. Birçok farklı dilde hizmet veren Valorant; silahları, kaplamaları ve çeşitli karakter özellikleriyle öne çıkmaktadır. Öyle ki oyun içerisindeki maçlar tekrar tekrar izlenmekte, onlarla ilgili özel hareketler YouTube’a yüklenmektedir. Buradan yayın açarak para kazanan ya da kendi maçlarını yayınlayan kişilerin sayısı da bir hayli fazladır. Biz de bu talepler doğrultusunda oyun içerisinde nasıl video kaydı alınır, nasıl oynatma yapılır ve bu tarz ekran alıntılarının faydası nedir konularından bahsedeceğiz. Öncelikli olarak gelin oyuncuların son zamanlarda çok merak ettikleri Valorant Klip Nasıl Alınır? sorusuna bir göz atalım;

Valorant Klip Alma Programı

  1. Valorant oyununda klip alma işlemi denen şey maç esnasında siz oyun oynarken onun kayıt altına alınması işlemidir.
  2. Burada maçtan önce kaydı başlatarak oyuna girmeniz gerekmektedir.
  3. Bunun için farklı programlar bulunsa da Bandicam ve Camtasia gibi ekran kaydı programları en çok tercih edilenleridir.
  4. Bu programlara ek olarak NVIDIA ekran kartına sahipseniz GeForce Experience yükleyerek yeniden oynatma özelliğini aktif edebilir ve ekstra bir program olmadan da kaydetme şansına sahip olabilirsiniz.
  5. Ayrıca “Overwolf “ programı ile tüm maçlarınızı kayıt altına alabilirsiniz. Bu program direkt maç odaklıdır. Yani maçınız esnasında düşmanı öldürmeden önceki 10 saniye ve öldürme sonrası 10 saniye bu program ile kayıt altına alınmaktadır.
  6. Dosya ayarlanan boyut limitine gelince ilk videoyu silip yenisini kaydetmeye devam etmektedir.
  7. Program ayrıca Valorant ile entegre çalışmaktadır. Yani maça başlamadan herhangi bir işlem yapmanıza gerek olmadan kaydı başlatmakta ve maç sona erdiğinde kaydı otomatik olarak sona erdirmektedir.

Bu yazımızda sizlere Valorant Klip Alma Programı ile ilgili bilgiler vererek en çok tercih edilen programlar açıklanmıştır. Bunun yanında NVIDIA ekran kartına sahip oyuncuların yararlanabileceği kolay bir yöntem de gene sizlerle paylaşılmıştır. Siz de gerek bu programlar vasıtasıyla gerekse Valorant ile entegre çalışan “Overwolf “ programı vasıtasıyla maçlarınızı kayıt altına alabilirsiniz.