DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:40:23

Valorant Nasıl Daha İyi Oynanır?

Valorant Nasıl Daha İyi Oynanır?

2021 yılına damga vuran Valorant son zamanların en popüler nişan alma oyunlarından bir tanesidir. Oyunu ülkemizde her yaştan oyuncunun oynadığı bilinmektedir. Oyunu kimileri keyifli vakit geçirmek için oynarken kimileri de sosyalleşmek için tercih etmektedir. Oyun içerisinde yer alan sohbet butonu kullanıcıya tüm dünyadan Valorant oyuncuları ile sohbet etme imkânı vermektedir. Kullanıcı bunun yanında kendi partisinden oyuncularla da sohbet edebilmektedir. Oyuncular ayrıca oyun içinde savaş bileti alarak birçok ödül kazanma şansına da sahip olabilmektedir. Hal böyle olunca oyuncuların aklına Valorant Nasıl Daha İyi Oynanır? sorusu gelmektedir. Oyunu oynamak kadar daha iyi oynamak oyundan alınan hazzı da arttırmaktadır. Makalemizin devamında Valorant oyununu daha iyi oynayabilmenin inceliklerinden bahsedeceğiz.

Daha İyi Valorant Oynamanın İpuçları

  1. Silahı hedefe odaklama gücünü sağlamlaştırmalısınız.
  2. Koştuğunuz kadar yürümeyi ihmal etmeyin.
  3. Ateş etmek istediğiniz zaman durun ve öyle ateş edin.
  4. Sohbet butonu üzerinden takım ile mutlaka iletişim halinde olun.
  5. Mermileri nerede tekli nerede çoklu kullanmanız gerektiğini unutmayın.
  6. Dikey boşluklardan mutlaka faydalanın.
  7. Koşarken silahla değil mutlaka bıçakla olun. Bu hızınızı arttıracaktır.
  8. Shooting range’i mutlaka kullanın

Bunlar oyun içinde kullanıcıya fayda sağlayabilecek olan ufak ipuçlarıdır. Gene de Valorant nasıl daha iyi oynanır sorusunun cevabı çok çalışmakta gizlidir. Bu vermiş olduklarımız sadece birer ipucudur. Yani oyuncu da nişan yeteneği çok fazla yoksa aim’i yani hedefe odaklama gücünü ne kadar sağlamlaştırırsa sağlamlaştırsın çok bir faydasını göremeyecektir. Bunun yerine her maç öncesi atış poligonunda 15 dakikalık bir atış antrenmanı üzerine aim’i güçlendirmek oyuncuda gözle görülür bir ilerleme kaydedildiğini gözler önüne serecektir.

Oyuncu oyun içinde silahın geri tepmesine de hâkim olmalıdır. Her silahın geri tepmesi farklı olabileceği için oyuncu antrenmanda iyi kullandığı silahlarla oyuna çıkmalıdır. Denenmek istenen silahlar maçta değil antrenmanda denenmelidir. Bu sayede Valorant daha iyi oynama ve maçları kazanma daha kolay olacaktır. Unutmayın sadece bu değil her oyunun en keyifli hali onu en iyi oynadığınız zamandır.