DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:40:21

Valorant Nasıl Pro Olunur? - Valorant Pro Olmak

Valorant Nasıl Pro Olunur?

Son zamanların popüler video oyunu Valorant’ın popülaritesi günden güne artmaktadır. Oyun her yaştan kızlı erkekli birçok kullanıcısı vardır. Sürekleyici olması, takım halinde hareket edilmesi ve sürekli kendini tekrar etmemesi oyunu kullanıcılar için çekici kılan sebeplerden bazılarıdır. 2020 yılında piyasaya çıkan oyunu bazıları çıktığı gibi oynarken bazıları da yeni oynamaya başlamıştır. Hal böyle olunca yeni başlayanla kıdemli oyuncular arasında hem kalite farkı hem de tecrübe farkı olabilmektedir. Bu makalemizde yeni başlayanlar ya da oyunu daha iyi oynamak isteyenler için ufak ipuçları vereceğiz. Bu aynı zamanda Valorant Nasıl Pro Olunur? sorusuna da cevap olacaktır. Çünkü Valorant’ı iyi oynamak oyunun ince ayrıntılarına dikkat etmekten geçmektedir. Bunun için ilk başta oyun içi ince ayarlar yapılmalı sonra ise oyuncunun kendisini geliştirmesi gerekmektedir. Silah, kostüm almak ya da battle pass açmak da oyunda oldukça önemlidir. Ancak Valorant oyununda pro olmak için tüm bunları harmanlayarak tek potada eritmek gerekmektedir.

Valorant Pro Olmak

  1. Valorant Aim geliştirilmelidir: Bilindiği üzere aim hedefe odaklama gücünü temsil etmektedir. Yani aim ne kadar iyiyse oyuncunun hedefe odaklanması ve oyunda başarılı olması ihtimali de o kadar yüksektir. Burada CS:Go ya da PUGB gibi oyunlar oynayanlar bir adım daha öndedir. Çünkü bu oyunlarla aynı mantık Valorant’ta da vardır. Örneğin bir pro oyuncusu asla koşarak ateş etmez. Aynı şekilde ağır yani birincil silahı ile koşmaz. Bunlar Valorant pro olmak istiyorum diyen kullanıcıların dikkat etmeleri gereken ufak ayrıntılardır.

  1. Nişangâh Özelleştirmesi yapılmalıdır: Oyuna giriş yapmadan önce oyuncu mutlaka nişangâhını kendi rahat edeceği seviyeye ayarlamalıdır. Bunun için orta saydamlık 1 orta kalınlık 3 en ideal olandır. Ancak kullanıcı daha önceki nişan alma oyunlarından tecrübe ettiği şekilde oynamaya devam edebilir. Bu pro bir Valorant oyuncusu olmanın ön koşuludur.

  1. Her gün en az 15 dk antrenman yapılmalıdır: Belki de en önemli adım budur. Valorant’ta pro olmak için her gün en az 15 dakika çalışmak ve takım oyununa önem vererek oynamak pro bir oyuncunun yapacağı şeylerdir.