DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:40:33

Valorant Points

Son yılların en popüler oyunlarından biri olan Valorant her geçen gün artan oyuncu sayısıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Oyun, League Of Legends’in de geliştiricisi olan Riot Games tarafından piyasaya sürülmüştür. Oyunun para birimi ise Valorant Point oyundaki kısaltılmış adıyla VP’dir.

Valorant Nedir Ve Nasıl Oynanır?

Valorant bilgisayarlardan oynanabilen bir FPS oyunudur. Yakında mobil versiyonu da çıkacaktır. 25 rounddan oynanır. Oyunda iki takım bulunur. Bu takımların her biri 5 kişiden oluşur. Bir takım savunma takımı iken diğer takım ise saldırı takımı olarak adlandırılır. Oyunun oynanışı CS:GO’ya benziyor. Saldırı takımı “spike” adı verilen bombayı belirli bir sürede işaretlenen alana kurmaya çalışıyor. Savunan takım, karşı takımın bombayı kurmasına izin vermemeye çalışıyor. Bomba kurulursa eğer savunan takımın belirlenen sürede bombayı çözmesi gerekiyor. 13 round alan takım ise maçı kazanıyor.

Valorant Point Nedir, Ne İşe Yarar?

Valorant oyununda item alabilmek için gerekli olan para birimine Valorant Point (VP) denir. VP ile oyun mağazasından yapacağınız alışverişlerle hesabınıza yenilikler katabilirsiniz. VP ile alınabilecekler ise şunlardır:
  • Silahlarınız için kostümler alarak yeni bir görünüm kazandırabilirsiniz.
  • Mağazadan “Silah Uğuru” adında bir nesneyi alarak sizi izleyen kişilere bu uğurla gösteriş yapabilirsiniz.
  • VP ile oyun içindeki diğer bir para birimi olan Valorant Radiant’ı alabilirsiniz. Radiant silahlarınızdaki görsellerin seviyesini yükseltir. Silahlarınızın seviyesi yükseldikçe oyun sırasındaki ateş sesleri, efektleri ve animasyonları cezbedici hale gelecektir.
Valorant Point ile alacağınız ürünlerin sunacağı özellikler oyunu daha keyifli oynamanızı sağlar.

Valorant Point Nasıl Alınır?

Valorant Point’i oyunun kendi mağazasından online olarak satın alabilirsiniz. Bunun yanında A101, CarrefourSA, Migros ve ŞOK gibi marketlerden de VP satın alabilirsiniz.