DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:41:13

Valorant Points Ne İşimize Yarar?

Bu valorant points oyun içinde alışveriş yapmak üzere kullanılan bir oyun parası olarak biliniyor. VP yani valorant points oyun içinde yapacağınız alışverişin bir tür ödemesidir. Şimdi Valorant points nedir? Valorant points nasıl alınır? Valorant points nasıl kullanılır? bu konulardan bahsedelim.

Valorant Points Nedir?

Valorant points, Riot Games'in yeni bir FPS oyunu oyuncular tarafından büyük bir ilgi ile karşılanmıştır. Çok aktif olarak binlerce ve milyonlarca insan tarafından oynanmaktadır. League of Legends oyununun geliştiricisi olarak bulunan Riot Games tarafı ile yayınlanmış olan valorant points bir şekil FPS oyunu olarak biliniyor. Valorant points'e ilgi oldukça da fazladır. Valorant 5 kişinin bulunduğu takımlardan oluşur. Valorant oyunu taplam olarak 25 round ile oynanıyor. Saldırı ve savunma alanında oynanan bir oyundur. Saldıran taraflar bir bombayı belli bir alanda kurmaya çalışıyor. Savunan tarafta bu bombayı çözmeye yada saldırı tarafına bu bombayı kurdurtmamaya çalışıyor. 13 turun sonunda kazanan taraf galip gelmiş oluyor. Bu oyunda ajanlar bulunmakta ve bu ajanların de çeşitli özellikleri bulunuyor. Bu yönüyle diğer oyunlar alanında bir adım önde duruyor. Valorant points kısaca bahsetmek gerekirse oyun mağazasından kostüm, ajan, silah gibi ürünlerin oyun içinde sanal para ile alınmasıdır.

Valorant Points Nasıl Alınır?

Valorant silahları, haritalar, hikayesi ve çözümleri ile ilgili FPS oyunudur. Taktiksel bir nişancılık oyunu olma özelliği taşır. Haziran 2020 tarihinde sunulmuş bir oyundur. Bu oyun ücretsiz bir oyundur. İstediğiniz vakit indirip oynamaya başlayabilirsiniz. Oyun içinde harcama yapmak için sanal para olan valorant points almanız gerekiyor.

Valorant Points Nasıl Kullanılır?

Valorant points nasıl kullanılır oyuncular tarafında merak edilmektedir. Bu valorant points nasıl kullanılır? bunlardan bahsedelim; -Öncelikle oyunu oynayabilmek için hesabınıza giriş yapın.

  • Sekmenin yan tarafında bulunan valorant points' e tıklayın.
  • Açılan sayfada ödeme seçenekleri olarak kodlar ve Riot Pin seçeneğine basın.
  • Satın aldığınız Pin'i orada bulunan alana girin ve gönder tuşuna basın.
  • Bundan sonrasında valorant point kullanabilirsiniz.
  • Valorant points bu maddeleri yerine getirdiğiniz taktirde kullanabilirsiniz
DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER
DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER