DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:40:21

Valorant Radyanit Puanı Nasıl Kullanılır?

Valorant Radyanit Puanı Nasıl Kullanılır?

Son günlerin ve hatta belki de sevilen oyunu Valorant’ı oynayanların sayısı her geçen gün artmaktadır. Oyuna olan talep arttıkça Riot Games tarafından oyuna yapılan yatırımlar da artmaktadır. Örneğin oyuna battle pass alarak girip oyun içi ödüller almak ya da mağazadan çeşitli kostüm ve silahlar alabilmek Valorant’ta mümkündür. Peki, bu skinleri alabilmek için geçerli olan ödeme yöntemlerini hiç düşündünüz mü? Bu ödemeler oyunda VP’ler ile gerçekleştirilmektedir. Peki, oyunda özellikle ateş gücünü arttırmak için tercih edilen Valorant Radyanit Puanı Nasıl Kullanılır? Nasıl elde edilir? Harcarken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?

Valorant Radyanit Puanı Kullanma

  • Valorant oyununda radyanit puanı kullanabilmek için ilk yöntem yukarıda bahsettiğimiz ödeme birimi olan VP’lerdir. Mağazadan VP harcaması yaparak Radyanit puanı alabilmek mümkündür. Bu VP yardımı ile alınan radyanit puanları oyuncunun ateş gücünü arttırması amacıyla harcanabilmektedir.
  • Bu yöntem sayesinde silahlarınızı geliştirebilir ve cephaneliğinizi zenginleştirebilirsiniz.
  • Radyanit puanı ajanların seviye kilitlerini açmak için de sıklıkla kullanılmaktadır.

Görüldüğü üzere radyanit puanlarının kullanım alanı oldukça geniştir. Ancak bazı dönemlerde yetersiz kalabilmektedir. Bu yüzden kazanılan radyanit puanları dikkatli harcanmalıdır. Valorant radyanit puanı kazanmak için oyun içinde kullanıcıya gönderilen görevlerin günlük, haftalık ve aylık olarak yerine getirilmesi gerekmektedir. Bu görevler başarıyla yerine getirildiğinde sistem hesabınıza anında radyanit puanı tanımlamaktadır.

Bu puanlar sayesinde silahlar ve kostüm skinleri yükseltilebilmektedir. Kostüm seviyelerini radyanit puanı kullanılarak yükseltebilmek oldukça kolaydır. Örneğin 10 radyanit puanı skinleri 4. Seviyeye yükseltebilmenize olanak sağlayacaktır. Radyanit puanı kazanma yöntemleri:

  1. Oyun içinde verilen günlük, haftalık ve aylı görevleri eksiksiz yerine getirmek
  2. Mağazadan VP’leri kullanarak radyanit puanı satın almak

Her 2 yöntemin de kendine göre zorlukları vardır. Ancak unutulmaması gereken husus şudur ki oyundan yeterince verim almak isteyen kullanıcılar için hem VP’ler hem de radyanit puanları oldukça önemlidir. Bu para birimleri birbirini tamamlamakta ve oyunu daha keyifli bir şekilde oynamanıza olanak vermektedir. O yüzden hem VP hem de radyanit puanı kazanmak için gerekenler yapılmalı ve oyun içinde gereken yerlerde harcanmalıdır.