DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:08

Valorant Remake Nasıl Atılır?

Valorant Remake Nasıl Atılır?

Riot Games’in en sevilen oyunlarından biri olan Valorant, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de oldukça popülerdir. Oyunda belli başlı karakterler ve kıyafetler oldukça önemlidir. Ancak bunların yanında oyunu yönetebilmek, ayarları doğru yapabilmek ve oyunu okuyabilmek de bir hayli önem arz etmektedir. Oyunda remake atmak olarak tabir edilen kavram da bir hayli önemlidir. Bu kavram en basit tanımıyla oyunu yeniden kurmak anlamına gelmektedir. Make kelimesinin anlamı yapmak ve re kelimesinin anlamı da tekrar etmek anlamlarına geldiğinden evrensel oyun Valorant’ta sistemi tekrar kurmak remake olarak adlandırılmaktadır. Peki, Valorant Remake Nasıl Atılır? Şimdi gelin birlikte remake nasıl atılır bu konuya bir göz atalım.

Valorant Remake Atma Adımları

  1. Oyunun başında oyundan düşen ve ilk tur boyunca geri gelmeyen oyuncu varsa o 2. Turun başında sohbete /yenile ya da /remake yazarak yeniden kurma işlemi gerçekleştirebilmektedir.
  2. Oyunu yeniden kurma talebi yapan oyuncunun takımı ona yeniden kurma için oy verebilmektedir. Ancak oyunun yeniden kurulması için takımdaki tüm oyuncuların bunu onaylaması gerekmektedir.
  3. Yeniden kurma yani remake işlemi satın alma evresi boyunca geçerlidir. Yani satın alma evresi bitmeden bir sonuca varılmazsa oylama sona ermektedir.

Bu işlem görüldüğü gibi sadece bir oyuncunun oyun kurmasına olanak vermemektedir. Oyunda remake talebi sonrasında belirli işlemler yapılmalı ve takım oyuncuları bunu oylamalıdır. Eğer oylamadan çıkacak sonuç yeterli gelmezse satın alma evresinde olsun olmasın bu işlem direkt olumsuz sonuçlanacaktır. Ancak bu bilgiler ışığında oylamaları da dikkate alarak Valorant Remake Atma Adımlarını uygulayan kişi karşılaşmayı yeniden rahatlıkla kurabilmektedir. Bunun için yukarıda da belirtmiş olduğumuz gibi sohbet üzerinden işlemin sağlanması yeterlidir.

Bu yazımızda sizlere dünyaca ünlü Valorant oyununda nasıl remake atılacağından bahsettik. Remake işlemi oyuncuların son zamanlarda nasıl yapılacağını merak ettiği ve merak ettiği bir konu olarak akıllara gelmektedir. Ancak sanılan gibi zor bir şey değil oldukça kolay ve hızlı gerçekleşen bir olaydır. Siz de yukarıdaki maddeleri dikkatlice inceleyerek oyuna remake atabilirsiniz.