DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:40:53

Valorant Sihirpunk Silah Kaplamaları Geliyor

silah kaplama seti de oyuna dahil ediliyor. Silah kaplamalarında elektrik teması ile oldukça göz doldurucu ve başarılı gözüküyor. valorant sihirpunk silah kaplamaları geliyor. Popüler ve taktiksel nişancı oyuncu Valorant, ilk çıkışını yaptığı günden bugüne kadar oyun içindeki güncellemelerle kendi bünyesin sürekli bir biçimde geliştirdi ve hak etmiş olduğu başarıyı elde etti.

Yalnızca bununla yetinmeyerek oyuna getirdiği pek çok silah koleksiyonları gibi özellikleri ile de oyunculara sunmakta olan geliştirici Riot Games, kısa bir zaman önce Muharebe silah kaplamalarını da bu oyuna dahil etmişti. Valorant'ta yer almakta olan dereceli sistemlerinin geliştirilmesi, oyuncuların rekabetçi ortamda daha güvenli ve çok daha fazla yeteneğe dayalı oyunlara olanak da sağlıyor. Bu sayede de oyunun profesyonel arena tarafı zaman içinde ve hızlı biçimde gelişiyor.

Geçtiğimiz birkaç ay içinde Valorant turnuvaları da, e-spor bünyesinde düzenlenen resmi şekilde etkinlikler ile profesyonel oyuncuları ortak bir noktaya getirerek kıyasıya rekabetleri izleme şansı sağladı. Son zamanlarda Valorant'ın rekabetçi tarafına yakından tanıklık ederek yayın yapılan platformlar üzerinden ülkemizin takımlarının da bulunduğu yerel ve bölgesel turnuvalarla heyecanlı anlar yaşandı.

Valorant Sihirpunk Silah Kaplamaları

Valorant'ın son gelecek yaması olan 2.06 yaması ile beraber oyunun bünyesine dahil edilecek olan Sihirpunk silah kaplamaları oldukça ihtişamlı ve güzel gözüküyor. Yeni gelecek olan Sihirpunk silah kaplamaları set şeklinde oyuna dahil edilip paket içeriğinde yer alacak olan silahlar Bucky, Ghost, Marshal ve Bıçak yer alıyor. Sihirpunk silah kaplama setindeki diğer bir özelliği, bu paketin farklı renklerini de isteğinize bağlı olarak seçebiliyor olmanızdır.

Sihirpunk Silah Kaplama Fiyatları ve Çıkış Tarihi

Sihirpunk silah kaplama fiyatları;

Bucky - 1775 VP, Spectre - 1775 VP, Electroblade Bıçak - 1775 VP, Ghost - 1775 VP, Marshal - 1775 VP şeklinde sıralanıyor.

Aynı zamanda bütün paketi satın alıp çok daha uygun fiyatlara bütün sihirpunk silah kaplamalarına da rahatça sahip olabilirsiniz. Bütün paketi 6734 VP karşılığında satın alabilirsiniz. Sihirpunk bu silah kaplamaları Valorant 2.06 yaması ile birlikte oyuna dahil edilecek.