DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:40:26

Valorant Skin Nasıl Alınır?

Valorant Skin Nasıl Alınır?

2020 yılında piyasaya sürülen ve alışılagelen birçok oyuna dişli bir rakip olarak karşımıza çıkan Valorant oyununda çeşitli birçok işlem yapılabilmektedir. Oyunu uzun süredir oynayan kullanıcılar artık oyundaki karakterleri için çeşitli skinler (kostümler) almakta ve bunları ustaca kullanmaktadır. Burada dikkat çeken husus ise Valorant skin alma işleminin nasıl yapıldığıdır. Skin alma işlemi birçok farklı yolla yapılabilmektedir.Hazırsanız bu yöntemlerden bahsedelim.

Valorant Skin Alma Yöntemleri

  • Puan toplayarak skin kazanma
  • Battlepass satın alarak skin kazanma
  • Direkt olarak mağazadan skin satın alma

Görüldüğü üzere oyunda skin kazanmanın birçok farklı yolu bulunmaktadır. Valorant Skin Nasıl Alınır? Sorusunun cevabı ise puan toplamak ve direkt olarak mağazadan satın almak olarak karşımıza çıkmaktadır. Battlepass satın alarak skin kazanma diğer yöntemlere göre biraz daha zahmetli olabilmektedir. Kullanıcıların merak ettiği bir diğer soruda oyunda bedava skin kazanmanın mümkün olup olmadığıdır. Evet, Valorant oyununda bedava skin kazanabilmek mümkündür. Oyunda her karakter için bedava skinler mevcuttur. Şimdi sizlere bunu yapmanın yolundan bahsedeceğiz.

  1. Skin açmak için ortalama 625 bin tecrübe puanı yani XP’ye sahip gerekmektedir.
  2. Günlük görevler 2 bin puanı kazandırmaktadır
  3. Günde 2 görev yapılsa bu rakam haftada 28 bin puana tekabül etmektedir.
  4. Bedava skin için her karakterde en az 2 haftalık bir uğraş gerekmektedir.

Bununla uğraşmak istemeyen oyuncular ise genellikle mağazadan skin alma yolunu tercih etmektedir. Valorant skin kazanma harici mağazadan satın almak isteyenlerin bilmesi gereken ilk husus ise her gün değişen silah kostümü ve 2 ayda bir yenilenen Gamepass’tır. Yani mağaza oyuncunun seçim ve isteğine göre şekillenmemektedir. İstediğiniz kostümü bulmak için bazı zamanlarda neredeyse her gün mağazayı ziyaret etmeniz gerekebilir. Beklediğiniz kostüm yani skin mağazada satışa açıldığında ise vakit kaybetmeden onu almalısınız. Silah skinleri şu an için maalesef istenildiğinde erişilememektedir. Biraz daha ucuza skin almak isteyen oyuncular ise gece pazarında satışa sunulan birbirinden güzel silah skinlerini tercih edebilirler. Bunun için tek yapmanız gereken mağazayı sürekli olarak takip etmektir.