DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:40:40

Valorant Son Güncelleme Ne Zaman?

Sevilen nişan oyunlarından bir tanesi olan Valorant ile alakalı kullanıcıların son güncellemenin ne zaman olacağına dair soruları oldukça fazla soruluyor. Oyunun ikinci bölüm ve ikinci kısım güncellemesinin açılması ile birlikte oyunda daha farklı özelliklerin ve donanımların olması fikri bir heyecan veriyor. Yapılan son güncelleme olan ikinci bölüm ikinci kısım 3 Mart itibarıyla kullanılabilir oluyor. Bir gün öncesinde yayınlanan güncellemenin bir gün sonra da kullanılır duruma gelmesi ile kullanıcılar daha da heyecanlı bir kısma adım atmış oluyor.

Hangi Yenilikler Geliyor?

Güncelleme ile birlikte yayınlanan yama notlarına bakıldığında oldukça kısa olduğunu fark etmemek olası değildir. Bu durum daha az özellik veya yenilik şeklinde yorumlanmamalıdır. Çünkü kullanıcıların da merakını fazlasıyla uyandıran kısım özellikleri fazlasıyla tatmin edicidir: • Yeni ajanların oyuna gelmesi sağlanıyor,

• Yeni savaş bileti sürümü de yükleniyor,

• Rekabete dayalı eşleştirme sayesinde düşük kademedeki kullanıcıların kendi arasında ve yüksek kademelerin de aynı şekilde eşleştirilmesine olanak tanınıyor,

• Sesli açıklamalar oyunla alakalı daha çok bilgi edinilmesini sağlıyor,

• Tırmanış modu değişiklikleri bulunuyor.

Oldukça detaylı şekilde ele alınması gereken 3 Mart güncellemesiyle alakalı kullanıcıların olumlu yorumlarının oldukça fazla olduğu da göze çarpıyor.

Rekabet Alanındaki Yenilenenler

Yayınlanan son yama sayesinde ikinci kısmın başladığını anlayabiliyorsunuz. Başlangıç kısmında bulunan yerleştirmelerde değişiklik yapılması yoluna gidildiği için farklı gruplamaların olması da kaçınılmaz bir hal alıyor. Ölümsüzlük kademesinde olanların liderlik alanındaki yerinde değişiklik olmayacağından puanlama düşüşlerinin yapılması sağlanıyor. Tüm seviye oyuncularının yeniden kendini kanıtlamaları istendiğinden böyle bir yola başvurulması da kaçınılmaz oluyor. Radyant seviyesine ulaşmak da zorlaşıyor. Bölgede yarışan en iyiler arasından ilk 500 sıralamasında olmanız zorunlu hale geliyor. Yerleştirmeler için yapılacak olan karşılaşmaları geçmeden liderlik alanında yer almanıza da izin verilmiyor. Rekabetin daha ciddi şekilde yaşanmasına olanak tanıyan bir sürüm olarak görülüyor.

Sesli Taktiklerin Kullanımı

Taktik ve açıklamaların sesli şekilde açıklanır duruma gelmesi iletişim anlamında büyük kolaylık sağlıyor. Bilgilerin paylaşılması, takım içinde dağılımların yapılması da oyuna farklı bir avantaj ekliyor.