DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:03

Valorant Spike Çözme Tuşu

Valorant Spike Çözme Tuşu

Riot Games tarafından geliştirilen en özel oyunlardan biridir Valorant. Sağlam ekran grafikleri, sürdürülebilir oyun stratejisi ve ilgi çekici mücadelelere sahne olan maçları. Her biri Valorant’ı kaliteli bir oyun haline getiren mihenk taşları. Oyunda farklı birçok özellik bulunuyor ve her harita adeta bizi olumlu anlamda şaşırtmaya devam ediyor. Özellikle eski nesil oyunlarla aynı mantıkta devam etmesi ve buna ek olarak modern silahları da bünyesinde barındırması, gamerların oldukça hoşuna giden bir hareket olarak öne çıkıyor. Biz de bu yazımızda gamerlar tarafından çokça merak edilen Valorant Spike Çözme Tuşu ile ilgili kısa bir bilgilendirme yapacağız. Valorant oyununda sık kullanılan ve oyun için hayati önem arz eden spike en basit tanımıyla bombadır. Bu bomba müdahale edilmezdi kurulduktan 45 saniye sonra patlamaktadır. Düşmanlarınızı öldürüp bombayı çözmeniz ise tam olarak 7 saniye sürmektedir. Biz de bu süreci başlatmak için hangi tuşa basmanız ve nelere dikkat etmeniz gerektiğinden bahsedeceğiz.

Valorant Spike Çözme Tuşu Hangisi?

  1. Rakip spike kurdu ve 45 saniye işlemeye başladı! Korkmayın onu hemen çözebilirsiniz
  2. Bombayı çözecek olan kişinin ek bir ekipmana ihtiyacı yoktur.
  3. Tek yapmanız gereken spike a yaklaşmak ve 4 tuşuna basılı tutmaktadır.
  4. Bu tuşa basılı tutmaya başladığınız anda silahınızı kullanamayacağınızı da hatırlatmak istiyoruz.
  5. Ola ki siz bu 7 saniye içerisinde ölürseniz bir arkadaşınız gelip bomba imha sürecini KALDIĞI YERDEN DEVAM ettirebilmektedir.
  6. Yani o süreci onun baştan başlatmasına gerek yoktur. Gelip 4 tuşuna basması yeterlidir.

Spike kurmak da çözmek de belirli bir tecrübe isteyen bir iştir. Mesela hayatta kalan son üye iseniz spike çözmek için bölgede bulunacağınız sırada çok dikkat etmeniz gerekmektedir. Valorant Spike Çözme Tuşu Hangisi? sorusuna cevap alan gamerların bu bağlamda çeşitli tavsiyelere de ihtiyacı olduğunu düşünerek onlara bomba çözerken ara ara 4 tuşunu bırakıp düşmanla çatışmaları önerilmektedir. Yani 7 saniye çok uzun bir üste olduğu için bomba çözülürken bir yandan da düşmanla çatışmaya devam etmeniz sizin için faydalı olacaktır.