DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:40:48

Valoranta Yakın Zamanda Gelecek Yenilikler

Dünyanın gözde FPS oyunlarından bir tanesi olan Valorant, bünyesinde gerçekleştirdiği güncellemeler ile de oyun dünyasında adından sıkça söz ettirir. Yeni haritalar, yeni karakterler, yeni eşyalar ve daha fazlasının yer aldığı güncellemeler içerisinde oyuncuları heyecanlandıran birçok faktör bulunur. Varolanta yakın zamanda gelecek yenilikler ile ilgili geçtiğimiz günlerde yayınlanan bir oyun yaması, birçok farklı karakterin yolda olduğuna işaret ediyor.

Ajan Güncellemeleri

Valorant oyununa yakın zamanda gelecek olan yenilikler arasında ajan güncellemeleri yer alıyor. Astra adındaki ajanın Spike'ı imha eden ajanları da merkezine çektiği bir yenilik söz konusu. Raze'in patlayıcı çanta kullandığı zaman ses efekti ile desteklenmesi de oyuna eklenecek faktörler arasında. Ajan güncellemeleri içerisinde yer alan bir diğer yenilik ise Viper'a getirildi. 50 çürüme değerine sahip olan düşmanların Marshal üzerinden öldürülememesi sorunu giderilerek Valoranta eklenmesi planlanan etmenlerden bir tanesi de Viper oldu.

Yaşam Kalitesi

Valoranta gelmesi beklenen yeniliklerden bir diğeri yaşam kalitesi. Sinyal çarkının iyileştirilmesi ile beraber yaşam kalitesinin daha tutarlı bir şekilde çalışması planlanıyor. Cypher tarafından oluşturulan bubi tuzakları, gözlemcilerin kendisi ile uyumlu takım renklerine büründüğünü gösteren yeni bir özellik de Valorant oyununa eklenecek. Yaşam kalitesinin stabil duruma getirilebilmesi için gerekli olan tüm çalışmalar oyun geliştirici ekip tarafından yapılarak kısa sürede oyuna eklenmesi bekleniyor.

Valoranta Gelecek Olan Diğer Yenilikler

Valorant oyununa kısa süre içerisinde eklenmesi beklenen birçok yenilik söz konusudur. Bunlardan en önemlisi oyun içerisinde yer alan hataların giderilmesi üzerinedir. Oyunun geliştiricileri tarafından yayınlanan yama notları kapsamında giderilen hataların yanı sıra bazı yenilikler de oyunda dikkat çekecek. Oyun karakterlerinden birisi olan Yoru, Çatkapı'yı kullandıktan sonra Skipe'ı yerleştiremeyecek. Bu faktör oyundaki en dikkat çekici yeniliklerden bir tanesi. Aynı zamanda rekabet modunun da yakın bir süre içerisinde geliştirilmesi bekleniyor. Karşılaşma Geçmişi'nde yer alan filtrelerin doğru çalışmamasına neden olan bir hata giderilerek oyuna dahil edilecek. Dünyanın online platformlu en çok rağbet gören FPS oyunu Valorant, yaptığı yenilikler ile de oyuncuların ilgisini çekmeyi başarıyor.