DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:40:49

Varolant Smurf Oyuncu Ne Demek

Valorant oyununda Smurf hesaplar gün geçtikçe artıyor. Artan smurf hesapların varlığı diğer oyuncular üzerinde olumsuz etki yaratıyor. Varolant Smurf Oyuncu Ne Demek? Gelin bu konuya hep beraber göz atalım.

Smurf Ne Demek?

Smurf, üst seviyedeki bir oyuncunun ek bir hesap açarak oyuna acemi gibi girip yeni başlayanlarla savaşması durumudur. Bu tabi ki adil değildir. Oyuna yeni başlayan bir oyuncunun rakip olarak en yüksek seviyedeki oyuncuyla savaşması ne kadar doğru olabilir ki! Üst seviyede olmasına rağmen yeni hesap açarak yeteneksiz oyuncularla savaşmak hiç adil olmasa gerek.

Smurf Hesap Tarihi

Smurf, Warcraft oyuncuları tarafından oyun dünyasına getirildi. Oyunda iki oyuncu iki şirin ismini kullandı ve zamanla bu iki isim birleştirilerek smurfun doğmasına neden oldu.

Smurf Oyuncuların Amacı Nedir?

Oyuncuların smurf hesap kurmalarının sebebi aşağıdaki gibi sıralanabilir;

• Kimi oyuncular oyuna yeniden başlamak için,

• Kimileri ise arkadaşlarıyla birlikte oyun oynayabilmek için bu hesabı açtılar.

• Bu hesabı açan bazı oyuncuların amacı ise kendinden düşük oyuncuları yenip eğlenmekti

Bu amaçla açılan bu hesaplar sürekli artış haline geldi. Bu durumda oyuncular arasında can sıkıcı bir durum haline geldi.

Smurf Hesaplar Rekabetin Azalmasına Neden Oluyor

2 Haziran 2020 yılında yayınlanan Valorant oyunu online savaş oyunudur. 2 Haziran 2020 yılından bu yana oyuncuları sürekli artış durumundadır. Fakat smurf hesapları da sürekli artmakta. Riot Games bu hesapların önüne geçmek için bir takım çalışmalar başlattı. Riot Games Valorant’ın resmi sitesinde Ask Valorant etkinliğinde bu hesaplarla ilgili gerekli açıklamaları yaptı.

Smurf, En Çok Demir ve Bronz Katmanları Elde Etmek İçin Açılıyor

Demir ve bronz elde etmek için smurf hesaplarında oynayan oyuncular diğer oyuncuların yükselmesine, rekabeti kazanmasına engel oluyor. Bu liglerde oynayan oyuncular arasında haksız rekabetin doğmasına neden oluyor. Bu liglerde savaşa giren oyuncuların yetenekleri smurf sahibi oyunculara göre daha düşük olduklarından eloları giderek düşüyor. Smurf hesapların varlığı, bu ligde yükselmek isteyen ve bu ligden diğer bir linge atlamak isteyen oyuncular hedefine ulaşmasına engel oluyor.