DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:15

Varus İtem Dizilimi – Varus İtem Build

Varus İtem Dizilimi – Varus İtem Build

Günümüzde oynan birçok oyun arasında inceleme yaptığımızda League Of Legends açık ara en  popüler olanlarından birisidir. Bu oyunda değişen her meta ve güncelleme ile birlikte oyuncular oyun için güncel bilgilere ulaşmaya çalışmaktadır. Oyun içerisinde takip edilmesi gereken item durumu, oynama tarzı gibi birçok yenilikten haberdar olmak için araştırmalar yapmaktadırlar. Bugün sizlere League Of Legends karakterlerinden olan Varus’un Varus İtem Dizilimi – Varus İtem Build ve hikâyesinden bahsedeceğiz.

Varus

Bir zamanlar onur ve sadakat timsali olan Varus son derece başarılı bir okçuydu ve tapınak koruyucusu olarak görevlendirildi. Köyünden uzak görevini yerine getiren Varus diğer koruyucuların köyleri ve kendi köyünün saldırıya uğradığını öğrendi. Diğer koruyucular köylerini korumak için tapınağı terk ederken o sözünü tutmak için tapınakta kaldı. Tapınağı canı pahasına koruyan Varus sonunda düşmanın eline düştü. Kendine katılmalarını teklif ettiler. Varus’u bir kuyuya hapsettiler. Yıllar içinde Varus bu kuyuda unutuldu, yıllar sonra iki avcı yaralı halde bu kuyuya geldiler. Yaralı olan iki avcı Varus’un bedeninde yükselişe erdiler. O artık yarı insan, yarı yaratıktı.

Varus İtem

Varus oyuncularımızın aklında olan yeni metaya uygun alınan item dizilimi merak konusu olup sizler için bu dizilimi derledik. Aşağıda Varus İtem dizilimine yer verdik. Dilerseniz bu dizilime bir göz atalım.

  1. Başlangıç itemi olarak Doranın Kılıcı ve Can İksiri ile başlayan oyuncularımız,
  2. Doruk Sadağı ve Çizme ile eşya dizilimlerine devam etmektedirler,
  3. Ana başlangıç itemi olarak Ölümsüz Kalkanyay ve Savaşçı Çizmeleri alan oyuncularımız saldırı hızı ve can çalma etkileri kazanmaktadır,
  4. Daha sonra Guinsoo’nun Hiddeti ve Aklın Sonu alarak saldırı hızı ve büyü direncini artıran oyuncularımız.
  5. Runaan’ın Kasırgası ve Mahvolmuş Kralın Kılıcı ile eşya dizilimini sonlandıran oyuncularımız karakterimize can çalma, alan hasarı, saldırı hızı ve saldırı gücü katarak eşya dizilimlerinin sonuna gelmektedir.

Yukarıda yer verdiğimiz dizilim güncel dizilim olup temel item dizilimidir. Oyunda oyunculuk kadar item dizilimide çok önemlidir. Bu itemler karşınızdaki rakibinize göre değişkenlik göstermektedir.