DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:22

Varus Rün S13 – Varus Rün Build

Varus Rün S13 – Varus Rün Build

            Dünya üzerinde popülerliğinin yıllar geçmesine rağmen azalmak yerine artan sayılı oyunlardan biridir League of Legends. Bu özelliğinin ardında saklanan sır ise LoL ekibinin düzenli ve istikrarlı çalışmasıyla oyunlarını güncel tutmalarıdır. Birbirinden farklı, birbirinden ilginç ve birbirinden gizemli yüzlerce karaktere sahip olan bu oyun, aynı zamanda her karakterine farklı bir hikâye yazmıştır. LoL severleri hem kendilerini seçmiş oldukları karaktere daha yakın hissetmek adına, hem de engelleyemedikleri merak duygularını gidermek adına bu hikayelere karşı ilgi duymaktadır. Varus Rün S13 – Varus Rün Build yazımız da bu merakınızı gidermek amacıyla yazılmıştır. Hem Varus’un hikayesini hem de rün dizilimi hakkında bilgi vereceğimiz bu yazımıza, dilerseniz Varus’un hikayesiyle başlayalım

            Varus

            Korkunç bir katil olan Varus, önüne çıkan düşmanlarını yavaş yavaş öldürmekten keyif alan bir psikopattır. Öyle ki, düşmanlarını delirecek raddeye gelmeden önce öldürmez. Büyük bir savaşta esir düşen Varus, ormandan ortaya çıkan iki avcı sayesinde tekrardan özgürlüğüne kavuşmuştur. Tabii ki psikopat bir katil olduğu için özgürlüğüne kavuşur kavuşmaz onu hapsedenlerden öcünü almak için yola koyulmuştur.

            Varus Rün

            Varus’un isabet ve hâkimiyet bazında kullanılan rün dağılımı aşağıdaki gibidir. Bu rünleri söylediğimiz şekilde kullandığınız taktirde farkı kendiniz hissedeceksiniz.

  1. İsabet bazında kullanılan rünlerden birincisi Ölümcül Tempo rünüdür. %100 kullanım oranına sahiptir.
  2. İsabet bazında kullanılan diğer bir rün %87 seçim oranında olan Zafer rünüdür.
  3. Bir diğer isabet bazlı rün ise %91 seçim oranına sahip olan Efsane: Çeviklik rünüdür.
  4. Son isabet bazlı rün %81 oranındaki Son Direniş rünüdür.
  5. Hâkimiyet rünü bazındaki ilk rün %89 seçim oranına sahip olan Kan Tadı rünüdür.
  6. Hâkimiyet bazında son rün ise Hazine Avcısı rünüdür ve %99 seçim oranına sahiptir.

Oynaması oldukça kolay ve zevkli olan Varus karakterini doğru rünlerle oynamak alacağınız bu zevki iki katına çıkarmaktadır. Bu nedenle doğru rün seçimi oldukça önemlidir. Varus rün dizilimi yukarıda belirttiğimiz gibidir. Bu şekilde kullanımı oldukça iyi sonuçlar vermektedir.