DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:15

Vayne İtem Dizilimi – Vayne İtem Build

Vayne İtem Dizilimi – Vayne İtem Build

Popüler olan günümüzdeki birçok oyun hakkında araştırmalar yapılıyor. Nasıl oynanmalı, hangi itemler çıkılmalı, karakter hikâyeleri vb. gibi birçok konu araştırılmaktadır. Bu oyunlardan olan League Of Legends son derece popüler bir oyun olup pek çok kullanıcısı vardır. Sizlere bugün bu oyun karakterlerinden olan Vayne’nin Vayne İtem Dizilimi – Vayne İtem Build hakkında yeni meta ışığında bilgiler vereceğiz ve kahramanımızın hikâyesine değineceğiz.

Vayne

Vayne bir canavar avcısıydı. Ailesini katleden iblisi bulana kadar karşısına çıkan tüm iblis ve canavarları öldüren Vayne bundan mutluluk duymaktaydı. Vayne varlıklı bir ailenin çocuğuydu ve küçükken birçok eğitim aldı. Vayne on altıncı yaş gününde eve döndüğünde korkunç bir manzarayla karşılaştı. İnanılmayacak derecede güzel ve kafasında boynuzlar olan bir kadın ailesinin cesetlerinin hemen yanında duruyordu. Vayne acı dolu bir çığlık attı ve o kadın Vayne’ye bir gülümseme atıp ortadan kayboldu. Annesinin kanlı saçlarını düzeltti ve babasının gözlerini kapattı. Bu esnada o iblisin gülümseyişi gözlerinin önündeydi. Hayatının geri kalanı bu gülümsemeye nefretle geçti. Olayları anlatmak isteyen Vayne’ye kimse inanmıyordu, kimse bir iblise inanmak istemiyordu. İblisi avlamak için kara büyüyü bilmesi gerekiyordu ve bir avcı buldu bu avcıdan kara büyü dersi aldı. Ve iblisi avlamak üzere peşine düştü.

Vayne İtem

Siz değerli League Of Legends oyuncuları için oyunun karakteri olan Vayne’nin Vayne İtem dizilimini sizler için derledik ve yeni metaya uygun olarak aşağıda sizlere sunduk. Dilerseniz dizilime bir göz atalım.

  1. Başlangıç itemi olarak Doran’ın Kılcı ve Can İksiri ile başlayan oyuncularımız,
  2. Devamında Savaşçı Çizmelerini bitirerek saldırı hızı değerlerini artırmaktadırlar,
  3. Ana başlangıç itemi olarak Ölümsüz Kalkanyay ile devam eden oyuncularımız,
  4. Guinsoo’nun hiddeti ve Mahvolmuş Kralın Kılıcı ile can çalma, saldırı hızı ve saldırı gücü değerlerini artırmaktadırlar,
  5. Aklın Sonu ve Hayalet Dansçı ile dizilimlerini tamamlayan oyuncularımız hareket hızı, saldırı hızı, saldırı gücü ve büyü dirençlerini artırarak eşya dizilimlerini tamamlamaktadırlar.

Bu dizilimler güncel meta ışığında olup rakibinize göre değişkenlik gösterebilmektedir.