DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:32

Veigar CT S13 - Veigar Counterları S13

Veigar CT S13 - Veigar Counterları S13

Dünyanın olduğu kadar Türkiye'nin de en çok oynadığı oyunlardan biri olan LoL oyunu, oyundaki karakterlerin güçleri sebebiyle de ilgiyi üzerine çekmiştir. Bu oyundaki her karaktere karşı bazı şampiyonlarla çıkmak size avantaj sağlayacaktır. Veigar CT S13 - Veigar Counterları S13 ile Veigar'a karşı daha avantajlı bir maç çıkarabilirsiniz.

Veigar

Veigar'a rakipseniz koridoru itin ve Q yükünü kasmasını engellemeye çalışın. Çünkü Veigar Q yeteneğiyle rakibine son vuruşu yaptığında Q yeteneği güçleniyor. E yeteneğinin stunı da dış duvarlara değdiğinizde işler. İçerde iseniz de onun skillerini dodgelamalısınız. Bu karakterin kaçma yeteneği yoktur. O yüzden mobil özelliği yüksek bir şampiyon alarak onu daha rahat kesebilirsiniz.

Veigar Counterları

  1. Gangplank
  2. Qiyana
  3. Zed
  4. Fizz
  5. Twisted Fate
  6. İrelia
  7. Diana

Gangplank: Yakın dövüş saldırısı sayesinde rakibi ateşe verebilir. Ayrıca rakibine ateş eden bir şampiyondur. Bu sayede rakibini katlettikçe altın kazanıyor. Turunç yiyip can da yenileyebilen bir çar olduğu için de zorlu bir şampiyondur. Hedefte bir barut fıçısı ortaya çıkarır ve saldırınca patlatır. Böylelikle etraftaki birçok düşman hasar görür ve yavaşlar. Rakibe işaret göndererek düşmanın olduğu bölgeyi bombardıman altına alır. Veigar bu rakibe karşı %24,84 oranında koridoru kazanabilir. Zorlandığı bir rakiptir.

Qiyana: Her rakibe yaptığı ilk saldırı ek bir hasar verir. Silahını savurarak da hasar bırakan bir çardır. Silahını bir elementle efsunladıktan sonra saldırı yaparsa da ek hasar verir rakibe. Hedefine bir şok dalgası gönderir ve isabet ederse patlar. Patlama bölgesine yakın bulunan diğer rakipler de hasar alır ve sersemler. Bu şampiyona karşı da koridoru %27,52 ihtimalle kazanır. Bu rakibe karşı da çok zorlanır.

Zed: Düşük canı olan rakiplerine ilave büyü hasarı bırakan bir çardır. Shuriken fırlatır ve rakibe hasar verir bu durum. Gölgeleriyle aynı yeteneği kullanırsa, aynı zamanda da hedefe isabet ettirirse bu durum Zed'e enerji kazandırır. Bu çara karşı da oldukça zorlanır Veigar ve koridoru %29 oranla kazanabilir.

Gördüğünüz üzere Veigar Counterları'nı seçtiğinizde Veigar'ın yenme ihtimali çok düşük. Veigar'a karşı daha üstün olmak isterseniz bu şampiyonları seçmenizi tavsiye ederiz.