DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:13

Vex İtem Dizilimi – Vex İtem Build

Vex İtem Dizilimi – Vex İtem Build

Oldukça oyuncuya sahip olan MOBA oyunlarından olan League Of Legends her güncelleme ve metadan sonra oyuncularının akıllarında soru işaretlerine yol açmaktadır. Nasıl oynamaları gerektiği, hangi dizilimleri yapması gerektikleri hakkında birçok soruya sahip olan oyuncular bu konuda araştırmalar yapmaktadır. Değişen ve gelişen oyunla birlikte her an değişen dizilimler oyuncuların takip etmesi gereken bir konu olmuştur. Bu yazımızda sizlere League Of Legends karakterlerinden olan Vex’in merak konusu olan Vex İtem Dizilimi – Vex İtem Build konusunda araştırmalarımızı sizlerle paylaşacağız ve karakterin hikâyesinden bahsedeceğiz.

Vex

Gölge Adalar’ın ortasında kendi karanlık dünyasında yaşayan yalnız bir yordle, mutluluktan uzakta kendi halinde yaşayan bir yordle. Bıkkın olan yordle etrafındaki mutlulukları, renkleri ve neşeyi ortadan kaldıran ve bunları kaldırırken yoluna çıkanları durduran bundan da memnun olan kendi halinde yaşayan Vex bu durumdan hiç de rahatsız değil. Oldukça bıkkın olan bu yordle bu kimsenin bu duruma karışmasını da istemiyor. Renkler, mutluluk ve neşe onun için tahammül edilemez şeyler olmuştur.

Vex İtem

League Of Legends’in büyücü karakterlerinden olan, güncel metayla birlikte Vex İtem dizilimini sizlerle paylaştık. Dilerseniz aşağıda bu dizilime bir göz atalım.

  1. Başlangıç itemi olarak Doran’ın yüzüğü ve Can İksiri ile başlayan oyuncular,
  2. Kayıp Cilt ve Çizme ile yetenek gücü, yetenek hızı, hareket hızı, mana ve yetenek gücü değerlerini artırmaktadırlar,
  3. Devamında ana item olarak Luden’in Çığlığı alan oyuncularımız yetenek gücü, büyü nüfuzu, mana ve yetenek hızlarını önemli ölçüde artırmaktadırlar,
  4. Sihirbaz Pabuçları ve Gölgealev ile yetenek gücü, can, hareket hızı ve büyü nüfuzu değerlerini artıran oyuncular,
  5. Zhonya’nın Kumsaati çıkarak önemli anlardan sıyrılabilmektedir,
  6. Rabadon’un şapkası ile yetenek güçlerini ciddi derecede artıran oyuncular,
  7. Hiçlik Değneği ile yetenek gücü ve büyü nüfuzlarını artırarak item dizilimlerini sonlandırmaktadırlar.

Yukarıdaki bu dizilim League Of Legends herolarından olan Vex’in item dizilimi olup rakibinize göre değişkenlik gösterebilmektedir. Oyunda yetenek kadar eşya dizilimi de çok önemlidir. Haritaya hâkim olabilmek için güncel metayı takipte kalın.