DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:13

Vi İtem Dizilimi – Vi İtem Build

Vi İtem Dizilimi – Vi İtem Build

Günümüz oyunlarından olan League Of Legends bünyesinde birçok oyuncu barındırmaktadır. Bu oyuncular oyun geliştiricileri tarafından gelen her güncelleme ile oyuna yeni şeyler eklendiğini ve çıkarıldığını görmektedir. Bu güncellemeler sonucunda olan şeyleri öğrenmek isteyen oyuncular araştırmalar yapmaktadır. Bazı oyuncular ise oynadıkları karakterlerin geçmişlerini öğrenmek istemektedir. Sizler için League Of Legends karakterlerinden olan Vi’nin Vi İtem Dizilimi – Vi İtem Build araştırmamızdan bahsedeceğiz. Bu araştırma güncel meta ışığındadır.

Vi

Kanundan uzak hayatta kalmak için çalan, dövüşen ve dolandıran Vi sokakta tek başına yaşamayı öğreniyordu. Altı yaşında bir grup suçlu onda potansiyel bir suçlu olarak gördüler ve onu çetelerine davet ettiler. Soygundan soyguna giden Vi, bir maden yağmasında işçiler ve ganimet arasında kaldı. Ve işçileri kurtarmayı seçti. Onları kurtarmaya çalışırken hasar görmüş bir kazı makinasını gördü ve onu geçici olarak eldivenlere çevirdi. Yumruğunu vurmasıyla paramparça olan kayaların arasından işçiler kurtuldu. Bu olaydan sonra çeteden ayrıldı. Yumruklarını gün geçtikte geliştirdi, yumruklarıyla hızlıca çalacaklarını çalıp kaçmaya başladı. Kanunun kulağına giden Vi’a bir teklif sunuldu işlediği suçlar adına kanuna hizmet edecekti. Vi bu teklifi kabul etti çünkü kanundan kaçmadan serseri pataklayabilecekti. Ondan korkmayan hiçbir suçlu yoktu artık.

Vi İtem

League Of Legends karakterlerinden olan Vi’nin orman bölgesinde oynaması durumundaki Vi İtem dizilimini sizler için derledik.

  1. Başlangıç itemi olarak Yosunezen Yavrusu ve Can İksiri ile başlayan oyuncular,
  2. Caulfield’ın Savaş Çekici ve Kontrol Totemi itemleri ile saldırı gücü ve yetenek hızının yanı sıra görüş de kazanan oyuncular,
  3. Ana başlangıç itemi olarak İlahsindiren alarak saldırı gücü, can ve yetenek hızlarını artırmaktadırlar,
  4. Devamında Çelik Kaplamalı Çizme itemini tamamlayıp zırh değerlerini artıran oyuncular,
  5. Ölümün Dansı ve Kara Balta ile saldırı gücü, zırh, yetenek hızı ve can değerlerini önemli ölçüde artırmaktadır,
  6. Son olarak Malmortius’un Ağzı ve Çivili Zırh itemlerini alan oyuncular büyü direnci ve zırh değerlerini artırarak item dizilimlerini tamamlamaktadırlar.

Bu dizilimler güncel meta ışığında olup karşınızdaki rakibinize göre değişkenlik gösterebilir. Oyunda yetenek kadar item dizilimi de çok önemlidir.