DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:13

Viego İtem Dizilimi – Viego İtem Build

Viego İtem Dizilimi – Viego İtem Build

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte her oyun dalında yeni efsaneler ve buna bağlı olarak yenilikler de ortaya çıkmaktadır. MOBA oyunlarından League Of Legends kendini kullanıcılarına bağlayan bir oyundur. Bu yazımızda sizlere Viego karakterinin Viego İtem Dizilimi – Viego İtem Build hikâyesinden bahsedeceğiz.

 Viego

Zamanın birinde uzaklarda adı bile bilinmeyen bir ülkenin kralı olan Viego, yüzlerce yıldır ölen eşini diriltmeye çalışırken kara sis olarak bilinen ve kendi sonunu da beraberinde getiren büyülü felaketin yaratıcısıydı. Geçmişte kaybettiği eşinin acısı çeken kral, duyduğu özlem ve aşk ile zamanla bir hortlağa dönüştü. Bir gün güzeller güzeli kraliçesini iyileştirebilecek bir şey bulmak için her yeri arıyor. İstediği şeyi bulana kadar her şeyi alt üst ediyor. Kalbi kırık olan kralla birlikte yayılan kara siste karşısına çıkan her şeyi yok ediyor. Biricik sevgilisi için yapamayacağı şey yoktu. Kara sis aradığını bulana kadar asla durmayacaktı.

Viego İtem

Bu yazımızda sizlere orman bölgesinde oynanan karakterimizin Viego İtem dizilimini güncel metaya göre sizler için derledik. Gelin derlediğimiz item dizilimine bir göz atalım.

  1. Başlangıç itemi için Yosunezen Yavrusu ve Can İksiri tercih edilmektedir.
  2. Devamında Nişancı Yayı ve Kontrol totemi alan oyuncular haritada görüş sağlamak ve saldırı hızlarını artırmak için bu itemleri almaktadır.
  3. Ana başlangıç itemi olarak İlahsindiren alan oyuncular saldırı gücü, can ve yetenek hızlarını önemli ölçüde artırmaktadır.
  4. Sonrasında Mahvolmuş Kralın Kılıcı ve Çelik Kaplamalı Çizme alan oyuncular zırh, saldırı hızı, saldırı gücü ve can çalma değerlerini artırmaktadırlar.
  5. Ölümün Dansı ile item dizilimine devam eden oyuncular saldırı gücü, zırh ve yetenek hızlarını oyunun ileri safhasında bu eşya ile artırmaktadır.
  6. Aklın Sonu ve Malmortius’un Ağzı ile eşya dizilimlerini sonlandıran oyuncularımız büyü dirençlerini güçlendirerek item serisini sonlandırmaktadırlar.

Yukarıdaki item dizilimi güncel metadan alınmış olup karşınızdaki rakibinize göre değişkenlik göstermektedir. Yetenekli bir oyuncu olmak dışında metayı takip etmek ve güncel bilgilere sahip olmak da çok önemlidir.