DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:13

Viktor İtem Dizilimi – Viktor İtem Build

Viktor İtem Dizilimi – Viktor İtem Build

League Of Legends 3D bakış açısı ile oynanan bir oyundur. Sihirdar Vadisi, Taktik Savaşları ve ARAM olmak üzere üç tane oyun moduna sahiptir. Sihirdar Vadisi ve ARAM maçlarında beş oyuncudan oluşan iki takım karşı karşıya gelerek Nexus’larını (merkez) patlatmak için savaşırlar. Bugün sizlere Viktor İtem Dizilimi – Viktor İtem Build incelememizden ve Viktor karakterinin hikâyesinden bahsedeceğiz.

Viktor

Gelişen bir teknoloji çağının önderliğini yapan Viktor, idealist ve insanlığın gelişimine kendini adamış bir bilim insanı olarak insanların gerçek kapasitesine teknolojinin gelişmesiyle ulaşılacağını savunuyor ve düşünüyor. Bu uğurda insanların kalkınması ve daha iyi bir geleceğe ulaşması için her şeyini ortaya koyan gerçek bir bilim insanı. Bu fikirlere sahipken kıskançlık ve tutku onu kendi bedenini değiştirmeye kadar götürdü. Kendi bedenindeki organların yerini alacak ve onları geliştirecek parçalarla değiştirdiğinde bedenini değiştirmekle kalmamış fikirlerini de değiştirmişti. Artık aklını yüce evrim dediği bir fikirle doldurmuştu. Bu fikirde insanlar kendilerini mekanik parçalarla birleştirerek birer mekanizmaya dönüşmesiydi. Bu onun için insanoğlunun zayıflığını ortadan kaldıracak bir fikirdi.

Viktor İtem

Sizler için Viktor İtem dizilimini derledik. Büyücü karakteri olan Viktor’un orta koridorda oynanırken alınan eşya dizilimini listeledik. Dilerseniz bu dizilime bir göz atalım.

  1. Oyuncular başlangıç itemi olarak Doran’ın yüzüğü ve Can İksiri ile başlamaktadır.
  2. Erken safhada Kayıp cilt alarak yetenek gücü, mana ve yetenek hızlarını artırmaktadırlar.
  3. Ana başlangıç itemi olarak Luden’in Çığlığı ile devam edilmektedir.
  4. Sonrasında Sihirbaz Pabuçları ve Gölgealev ile devam eden oyuncular büyü nüfuzunu ciddi derecede artırmaktadır.
  5. Zhonya’nın Kumsaati alan oyuncular kritik anlardan ustaca sıyrılmaktadır ve bir miktar zırh kazanmaktadırlar.
  6. Rabadon’un Şapkası ile maksimum büyü gücüne ulaşılmaya çalışılmaktadır.
  7. Son olarak Hiçlik Değneği ile eşya dizilimlerini sonlandıran oyuncular yetenek gücü ve büyü nüfuzlarında artışı sağlamaktadır.

Yukarıda sizler için derlediğimiz itemler güncel meta ışığında hazırlanmış olup karşınızdaki rakibinize göre değişiklik göstermektedir. Oyunda yetenek kadar oyun bilgiside sizi öne geçiren önemli bir unsurdur.