DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:40:53

Virtus.Pro, PUBG Mobile Takımı Kuruyor

Rusya merkezli e-spor organizasyonu virtus.pro pubg mobile takımı kuruyor. Valorant, CS: GO ve PUBG ekiplerinden sonra PUBG Mobile ekibini oluşturacağını duyurdu. Virtus Pro da açıklamada dedi. Katılacakları ilk oyunun 20 Nisan - 16 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek olan PUBG Mobile Professional League olacağını açıkladı.

PUBG Mobile’nin Oyun Sektöründeki Yeri

Hepimizin bildiği gibi, mobil oyun projelerine, geliştirmeye ve tasarıma yapılan yatırımların artmasıyla, mobil oyunlar her zamankinden daha popüler hale geldi. Aslında, dünyadaki büyük yarışmalarda bile mobil oyunlar artık görülebiliyor. Doğal olarak, mobil oyunlar bu kadar ünlü ve büyük ölçekli bir rekabete girmiş olsa da, pazarları inanılmaz derecede genişledi. Bu başarılı oyunlardan ve genişleyen pazarlarından örnekler verin; PUBG mobil versiyonu tek başına 2021 eSpor yarışmaları için 14 milyon dolarlık para ödülü ayırdı. Tabi bu başarıda PUBG Mobile'ı yayınlayan Çinli şirket Tencent'in de büyük bir paya sahip olduğunu söylemeliyiz. Tencent sayesinde, PUBG Mobile bu yıl oyun alanını büyük ölçüde genişletti ve çok sayıda profesyonel lig ve kulüp açılışı başlattı. virtus.pro takımında bu potansiyeli PUBG Mobile'da görmüş olmalı ve bir takım oluşturacağını duyurmuştu.

Virtus.Pro’nun Takımı

Virtus Pro yakın gelecekte PUBG Mobile ekibini oluşturacağını duyurdu ancak bizim bakış açımızdan Virtus Pro PUBG PC ekibi sadece 2-3 ay önce kuruldu. Aralık 2020'de oluşturulan takım için Northren Ligths kadrosunu imzaladı ve bu yeni ekip kısa süre önce PUBG Global Invitational'a katıldı. Ama iyi bir iş çıkardıklarını söyleyemem. Takımın vasat performansını bile kolayca değerlendirebiliriz. Ancak buna rağmen, Virtus Pro vasat bir oyun gösterdi, ancak yine de 145.000 $ 'a sahipti. Virtus Pro'nun yakın gelecekte kuracağı ekibin kimleri olacak ve katıldıkları ilk oyuna nasıl katılacakları. PUBG PC'de kötü performans görecek miyiz yoksa bizi yanıltacak mı, 16 Nisan'da başlayacak oyunu beklemekten büyük heyecan duyuyoruz.

Virtus.Pro’nun PUBG Mobile Kadrosu

Virtus.Pro yeni kurulmuş olan PUBG Mobile Kadrosu şöyledir:

• Yan "YASHA" Shaban ( Kaptan )

• Grigoriy "Lightning" Solomasov

• Egor "ROGE" Sroslov

• Matvey "Skillovi4ok" Babushkin