DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:34

Vladimir CT S13 - Vladimir Counterları S13

Vladimir CT S13 - Vladimir Counterları S13

Riot Games firmasının yaptığı ve piyasaya sunduğu League Of Legends oyunu bütün dünyanın ve Türkiye'nin ilgisini çekerek oyun dünyasında başı çeken oyunlardan olmuştur ve E-spor alanında ciddi ilerlemeler sağlamıştır. Bu yazımızda oyunun karakterlerinden biri olan Vladimir'in counterları nelerdir sorusunun cevabını arayacağız. Vladimir CT S13 - Vladimir Counterları S13 bilmek sizin oyuna 1-0 önde başlamanızı sağlar.

 Vladimir

Vladimir'e rakip olduğunuzda eşyalarınızı kesinlikle iyileştirme etkisini azaltanlardan seçmelisiniz. Ya da bu büyüye sahip olmalısınız. Örneğin tutuştur alabilirsiniz. Çünkü Q yeteneği ile kendini iyileştiriyor. Q attığı zaman can kısmının altında bir bar var ve orası doluyor. O bar kırmızı olursa da sonraki ilk Q daha fazla vuruyor. Yine kırmızı olunca bu Vladimir'e yürüme hızı kazandırıyor. E yeteneği de hedefin çarptığı kısmın arkasına geçemediği için minyonun arkasında durmaya çalışın.

Vladimir Counterları

  1. Aurelion Sol
  2. Syndra
  3. Twisted Fate
  4. Ziggs
  5. Cassiopeia
  6. Lissandra
  7. Neeko

Aurelion Sol: Çevresinde yıldızlar döner ve bu yıldızlar hedefe isabet ederse büyü hasarı veriyor. Vladimir ortaya bir disk çıkarır ve bu disk ondan uzaklaştığı zaman infilak ediyor ve rakipleri sersemletiyor. Aurelion Sol uçabilen bir çardır. Ayrıca yıldızlarını dış yörüngeye iter ve rakipler bu sayede daha çok hasar alır. Vladimir bu çara karşı koridoru %17,86 oranında kazanabilir. Yani oldukça düşük bir orandır. Zorlanır bu rakibe karşı.

Syndra: Bir karanlık küreye sahiptir. Bu küre de rakibe büyü hasarı verir. Küreyi aynı zamanda tutup fırlatabilir. Rakipler hem hasar alır hem de sersemler. Bu rakibe karşı da zorlanır Vladimir. Koridor kazanma ihtimali Syndra'ya karşı 28,64'tür.

Twisted Fate: Alt ettiği bir rakip için zar atar ve bunun karşılığında altın kazanır. 3 kart atar ve rakibinin içinden geçtiğinde bu kartlar hedefine hasar veriyor. Ayrıca fal bakar ve rakiplerini bu sayede görünür hale getirir, aynı zamanda kapı büyüsü kullanılır hale gelir. Bu çara karşı Vladimir koridoru %30 oranında kazanır.

Yukarıda belirttiğimiz Vladimir Counterları'nı kullanmak size rakibi alt etmede büyük avantaj sağlar.