DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:12

Vladimir İtem Dizilimi- Vladimir İtem Build

Vladimir İtem Dizilimi- Vladimir İtem Build

League Of Legends’de oynanan karakterlerin adı şampiyondur. Her şampiyonun kendine has yetenekleri ve özellikleri bulunmaktadır. 160’ı aşkın şampiyon barındıran oyun her geçen güncellemede bir yenisini daha eklemektedir. Oyundaki her şampiyon belirli bir sınıfa aittir; Dövüşçü, Büyücü, Destek, Nişancı, Suikastçı ve Tank. Her şampiyon bunlardan en az birine mutlaka mensuptur. Çoğunlukla her şampiyonun bir pasifi, üç temel yeteneği ve bir ulti yeteneği vardır. Bu yazımızda sizlere büyücü olan Vladimir İtem Dizilimi- Vladimir İtem Build derlememizi ve karakterin hikâyesini sunacağız.

Vladimir

Kan büyüsü ustası olan Vladimir yaşamını bu sayede uzatmaktadır. Ölümlülerin kanına susamış olan bir iblis. İnsanların benliklerini sanki kendininmiş gibi kullanıyor. Canice arzuları vardı ve bu arzuları bastıramıyordu. İnsanların kanlarını nasıl kontrol edeceğini bir keşişten öğrendi. Kaçınılmaz olarak onu bunu öğreten keşişin kanı da Vladimir’in kanına karıştı. Ustasının ve o zamana kadarki tüm kan büyücülerinin özütü ona geçti. O artık kendi sanatının üstün olduğunu düşünüyordu.

Vladimir İtem

League Of Legends’in büyücü karakterlerinden Vladimir İtem dizilimini sizler için derledik. Orta koridor Vladimir eşya dizilimine dilerseniz bir bakalım.

  1. Başlangıç eşyası olarak Kara Mühür ve Doldurulabilir İksir ile açılış yapılmaktadır.
  2. Hemen ardından Şeytani Külliyat ile erken safhada oyuncular yetenek gücü ve yetenek hızlarını artırmaktadır.
  3. Ana item olarak Gece Tırpanı tercih eden oyuncular yetenek gücü, can ve yetenek hızı değerlerini yükseltmektedir.
  4. Devamında Sihirbaz Pabuçları itemini tamamlayan oyuncular hareket hızı ve büyü nüfuzu kazanmaktadır.
  5. Mejai’nin Ruhyiyeni eşyası ile yük toplayarak büyü güçlerini artırmaktadır.
  6. Rabadon’un Şapkası ile önemli ölçüde büyü gücü kazanan oyuncular toplam yetenek gücünü de artırmaktadır.
  7. Hiçlik Değneği itemi alarak büyü nüfuzu ve büyü güçlerini artırmaktadırlar.
  8. Son olarak Gölgealev tercih eden oyuncular yetenek gücü ve can değerlerini yükselterek eşya dizilimlerinin sonuna gelmektedir.

Yukarıdaki dizilim orta koridor Vladimir eşya dizilimi olup, güncel meta ışığında hazırlanmıştır. Bu itemler karşınızdaki rakibinize göre değişkenlik gösterebilmektedir.