DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:20

Vladimir Rün S13 – Vladimir Rün Build

Vladimir Rün S13 – Vladimir Rün Build

            Oyun oynamak kimine göre bir hobi, kimine göre vakit geçirmek için bir araçtır. Fakat League of Legends oyununun oyuncu kitlesiyle arasında çok özel bir bağ vardır. Oyuncular LoL oyununa eklenen karakterlerle özel bir bağ kurmaktadır. Yapımcılar da bunu fark etmiş olacaklar ki oyuna eklemiş oldukları yüzlerce birbirinden farklı, birbirinden güzel ve birbirinden gizemli karaktere yüzlerce farklı hikâye yazmışlardır. Kimi oyuncular main karakter olarak seçmiş oldukları bu karakterlerin hikâyelerini karakterlerle bütünleşmek ve onları daha iyi anlamak için araştırmaktadırlar. İşte biz de bu noktada devreye giriyoruz ve sizlere karakterlerin kısa hikayelerini ve rün dizilimlerini anlatıyoruz. Vladimir Rün S13 – Vladimir Rün Build yazımızı da siz değerli oyunculara Vladimir karakterinin hikayesini anlatmak ve rün dizilimini öğretmek amacıyla yazmış bulunuyoruz.

Vladimir

            Vladimir, bir diğer adıyla Kızıl Ölüm, ölümlü canlıların kanına susamış bir canidir. Kendi yaşamını doğa dışı güçleri sayesinde uzatan Vladimir, öğrenmiş olduğu kan büyüsü sayesinde diğer fanilerin bedenlerini ve beyinlerini sanki kendisininmiş gibi kullanma olanağı sağlıyor. Bu sayede karşısına çıkan düşmanlarını büyük bir keyifle yok eden Vladimir, yok ettiği her düşmanda biraz daha güçlenmektedir.

Vladimir Rün

            Vladimir karakterinin rün dağılımı büyücülük ve ilham alanlarında gerçekleşmiştir. Bu dağılım aşağıda belirtildiği gibidir.

  1. Büyücülük bazında ilk rün %51 seçim oranıyla Sürat Çoşkusu rünüdür.
  2. Bulut Pelerini rünü ise büyücülük bazında seçilen ikinci ründür ve %100 seçim oranına sahiptir.
  3. Büyücülük bazında üçüncü rün Yücelik rünüdür. %62 seçim oranına sahiptir.
  4. Büyücülük bazında tercih edilen son rün ise %58 oranında Kızart rünüdür.
  5. İlham bazında tercih edilen ilk rün %62 seçim oranıyla Sihirli Pabuçlar rünüdür.
  6. İlham bazında tercih edilen son rün ise %98 oranında kullanım oranı ile Kozmik Sezgi rünüdür.

Bir karakterin tam potansiyelini ve size uygun olup olmadığını anlamak istiyorsanız o karakteri doğru yünlerle oynamalısınız. Vladimir Rün dizilimi bu şekilde olmalıdır. Doğru rün dizilimi sayesinde karakterden alacağınız oynanış zevkini iki katına çıkarabilirsiniz.