DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:34

Volibear CT S13 - Volibear Counterları S13

Volibear CT S13 - Volibear Counterları S13

LoL oyunu çıktığı zamandan itibaren hep en çok oynanan oyunlar arasında olmuştur. Bu oyunun bazı karakterleri vardır ve bunlara karşı oynarken bazı karakterleri seçmek size avantaj sağlayabilir. Bu yazımızda da size Volibear CT S13 - Volibear Counterları S13'ten bahsedeceğiz.

Volibear

  • E yeteneği çok güçlüdür. Sizi oldukça zorlayacaktır. Hem size hasar verir ve yavaşlatır hem de kendisi bu sayede kalkan kazanır. O yüzden onun bu yeteneğinden kaçmalısınız.
  • Size karşı W'sini ikinci defa kullandığı zaman can yeniler. O yüzden can yenilemesini engelleyen eşyalar almalısınız.
  • Aynı zamanda ultisi de toplu halde olan rakiplere ciddi hasarlar verebiliyor. Hatta kulelere bile hasar verip etkisiz hale getirebiliyor.
  • Bu çar, gücünü göstermekten hiç de çekinmez. Zor bir rakiptir diyebiliriz.

Volibear Counterları

  1. Rengar
  2. Nidalee
  3. Hecarim
  4. Udyr
  5. Talon
  6. Shyvana

Rengar: Çalıda olduğunda hedefinin üzerine atlıyor. Vahşet yükü yokken atlarsa vahşet yükü üretilir. Vahşet yükünün ulaşacağı son noktaya geldiğinde ise sonraki yeteneği güçlenmeye başlar. Bir sonraki yeteneği de hedefini deşmesi. Bu şekilde ek hasar yaratır rakibinde. Ayrıca savaş gazabıyla kükrer ve rakibine hasar verebiliyor. Aynı zamanda bu yetenek onda hasarların iyileşmesini sağlar. Bola fırlatır ve rakibi bir süreliğine yavaşlar. Volibear bu rakibe karşı koridoru %39,71 oranında kazanabilir.

Nidalee: Çalı içinde olduğu zaman hareket hızı artan bir çardır. Mızrağı vardır ve attığında rakibini 'avlandı' şeklinde işaretliyor. İnsan suretinde olduğunda rakiplerine kapan kurma özeliği var. Hedef kapan takılırsa hasar alıyor ve daha görünen bir hale geliyor. Puma suretinde olduğunda ise bir yöne doğru atlıyor ve rakiplerine o şekilde hasar veriyor. %41,45 oranında koridor kazanabilir bu rakibe karşı Volibear.

Hecarim: Rakiplerini biçer. Aynı zamanda büyü hasarı verme yeteneği bulunur. Rakipleri hasar aldığında ise can kazanıyor. Ayrıca hayalet süvari çağırıp ileri hamle yapar. Hamlesi bittiğinde ise şok dalgası yaratır ve bu dalga rakiplerine korku vererek onların kaçmasını sağlar. Volibear'ın bu rakibini koridorda yenme ihtimali %42,46'dır ve yüksek bir oran değildir.

Gördüğümüz üzere Volibear'ın koridoru rakiplere karşı kazanma oranları gayet yüksek. Yani oldukça zor bir çardır. Ancak doğru oyunla ve Volibear Counterları'nı kullanarak bu heroyu da alt etmeniz mümkündür.