DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:20

Volibear Rün S13 – Volibear Rün Build

Volibear Rün S13 – Volibear Rün Build

League Of Legends oyunu dünya üzerinde en popüler oyunların başlarında yer almaktadır. LoL şeklinde kısaltılması daha popüler bir kullanımdır. İçinde barındırmış olduğu tüm karakterlerin ayrı hikayesi ve ayrı oynanış tarzıyla büyük bir çeşitliliği vardır. Hâl böyle iken oyuncular, her karakter için bir rün dizilimi veya bir rehber arayışına girmektedir. Volibear Rün S13 – Bolibear Rün Build makalemizde Volibear hakkında en merak edilenleri ve Volibear hakkında bilgileri aktaracağız. Dilerseniz en sevilen League Of Legends karakterlerinden biri olan Volibear’ın hikayesini anlatarak yazımıza başlayalım.

Volibear

                Volibear karakteri, kendisine saygı gösteren dostları için gök gürültüsü ve fırtınanın vücuda bürünmüş halidir. Son derece tehlikeli, yıkıcı ve acımasız bir karakterdir. Tüm bunların yanında dayanıklılığı da aşırı iyi durumda olan Volibear, ölümlüler Freljord’un tundrasına gelmeden evvel de oradaydı. Sahip olduğu toprakları yarı ilahi halkı ile birlikte her şeyini vererek savunmaktadır. Geçmişe duyduğu özlemle, o günlere dönmenin hırsıyla daha da öfkeli ve kana susamış bir vaziyette savaşmaktadır. Volibear karşısına çıkan hiçbir güçten korkmadan her şeyini ortaya koyarak savaşmaktadır.

            Volibear Rün

            Volibear oldukça çeşitli bir rün dağılımına sahiptir. En çok tercih edilen rün dizilimi ise aşağıdaki gibidir.

  1. İsabet bazında en çok tercih edilen Volibear rünü %100 oranla Saldırıya Devam Rünüdür.
  2. Saldırıya Devam rününe alternatif olarak oyuncular isabet bazında Zafer rününü de %100 oranla tercih etmektedir.
  3. İsabet kategorisinde diğer bir tercih edilen rün ise Efsane: Sıvışma rünüdür. Bu ründe oyuncular tarafından %77 oranında tercih edilmektedir.
  4. İsabet bazında son rünümüz olan Son Darbe rünü ise %72 tercih oranıyla listemizde yer almaktadır.
  5. İlham rünlerine bakacak olursak en çok tercih edilen rün %100 tercih oranıyla Kozmik Sezgi rünüdür.
  6. Son olarak ilham rünü bazında tercih edilen rün %66 oranıyla Mükemmel Zamanlama rünüdür.

Volibear oynaması kolay olan karakterler arasında olmasına rağmen seçilme oranı oldukça düşüktür. Fakat oynamayı tercih edenler arasında pişman olan oyuncular yoktur. Voibear Rün seçimini doğru yaptığınız taktirde oynaması oldukça keyiflidir.